Kupno nowego mieszkania od LC Corp w Centralna Park forum
Re: Kupno nowego mieszkania od LC Corp w Centralna Park
ngy16687 a co wybrałes jesli można zapytać? I czy z MdM? 

na MDM juz nie mam szans 

ok, rozumiem
. Dla mnie to juz powoli "ostatni dzwonek"
.
Czy sa jeszcze jakieś osoby, majace podobne dylematy co do Centralna Park?

Czy sa jeszcze jakieś osoby, majace podobne dylematy co do Centralna Park?
Ja caly czas borykam sie z myslami.A jesli chodzi o strefe zalewowa to ta lokalizacja moze raczej czuc sie bezpieczna?- nie pozwola raczej na zalanie elektrocieplowni
Dla mnie najwiekszy minus to ta elektocieplowania, a jesli chodzi o expo- to galicyjska raczej jest glowna droga dojazdowa? Myslicie ze sama galicyjska bedzie spokojna ulica czy ciagly ruch?
Dla mnie najwiekszy minus to ta elektocieplowania, a jesli chodzi o expo- to galicyjska raczej jest glowna droga dojazdowa? Myslicie ze sama galicyjska bedzie spokojna ulica czy ciagly ruch?
I czy rozmawial ktos z Was moze z deweloperem, macie moze informacje co bedzie miedzy blokiem a expo? jakies, drzewa? w przyszlosci kolejny blok?
guest123 pisze:Ja caly czas borykam sie z myslami.A jesli chodzi o strefe zalewowa to ta lokalizacja moze raczej czuc sie bezpieczna?- nie pozwola raczej na zalanie elektrocieplowni?
Elektrownia zawsze będzie priorytetem i gdy pojawi się zagrożenie, to będą ją z pewnością ratować nawet kosztem osiedla

guest123 pisze:I czy rozmawial ktos z Was moze z deweloperem, macie moze informacje co bedzie miedzy blokiem a expo? jakies, drzewa? w przyszlosci kolejny blok?
Rozmawiałam wczoraj, generalnie ten obszar należy do właściciela Expo, ponoć ze względu na to ze LC Corp ma ekspozycje południową nie można tego zastawić wyższym budynkiem, który potencjalnie mógłby powstać w odpowiedniej odległości. Pani powoływała się na prawo budowlane. Ostatecznie jednak nie wiadomo co i kiedy (jeśli w ogóle) powstanie...
Mam wrażenie, że ta inwestycja ma tyle "+" co "-" ale czy istnieje idealne mieszkanie w MdM?

Bylas sama czy z agentem, jest ewentualnie mozliwosc negocjacji ceny? Ile powiedzieli CI za miejsce w garazu podziemnym?
ja widze tylko jeden minus : bliskosc elektrocieplowni, widzsz jeszcze jakies?
ja widze tylko jeden minus : bliskosc elektrocieplowni, widzsz jeszcze jakies?
Ja chce w MdM wiec tutaj z negocjacją średnio....nie wiem jak w pozostałych przypadkach. Za garaż 12 k. Dla mnie to jest ten własnie jeden minus - widok na kominy z okna salonu...Ekspozycja jest południowa wiec super, tylko te kominy... ;/
@ajvona @guest123 patrzyliscie na mieszkania w skrzydle, ktore nie ma okien na expo? Tam widok jest troche lepszy 

Ostatnio zmieniony 19 sty 2016, 22:06 przez abcd, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”