Ktos cos wie na temat naszych potencjalnych sasiadow?
CP: zakup i ceny miejsc postojowych zewnętrznych i w garażu podziemnym
Re: CP: zakup i ceny miejsc postojowych zewnętrznych i w garażu podziemnym
Moze laka nam zaostanie w perspektywie jezeli planowany blok miedzy nami a Expo nie powstanie
Boston pisze:Moze laka nam zaostanie w perspektywie jezeli planowany blok miedzy nami a Expo nie powstanie![]()
Pierwsze słyszę o planowanym bloku między bud. D a Expo, skąd masz takie info?
kustosz pisze:Boston pisze:Moze laka nam zaostanie w perspektywie jezeli planowany blok miedzy nami a Expo nie powstanie![]()
Pierwsze słyszę o planowanym bloku między bud. D a Expo, skąd masz takie info?
No podczas wizyty w LCC mowili ogolnie co ma powstac w okolicy w tym ten sklep po drugiej stronie Galicyjskiej i blok miedzy nami a Expo ktory ma miec 4 pietra.
Dodatkowo pod naszym blokiem ma powstac droga dojazdowa do jakiejs firmy co widac na wizualizacjach.
Ktos jeszcze to slyszal?
ja słyszałem, że nic nie wiadomo na razie (listopad 2015), ale jeżeli coś powstanie to jedynie budynki wielorodzinne...
Ja to w ogole nic nie slyszalam
Blok mnie zaskoczyl.
Blok mnie zaskoczyl.
ciekawe w jakiej odległości go postawią
Tego dokladnie nie wiem - powiedzial tylko ze ma miec 4 pietra zgodnie z planami na ten moment i nie bedzie wyzszy zogdnie z zapiesam w ustawie o swietle itp.
Moze to byl tylko projekt ale umarl jak sklep albo jest przeniesiony na przyszlosc

Moze to byl tylko projekt ale umarl jak sklep albo jest przeniesiony na przyszlosc
Nie sądzicie, że warto założyć osobny wątek dla otoczenia inwestycji?
misstrout pisze:Nie sądzicie, że warto założyć osobny wątek dla otoczenia inwestycji?
popieram, wielki brat musi to zauważyć i utworzyć
Cześć!
Ktoś coś więcej słyszał w temacie bloku między naszym blokiem a expo?
Podskoczyłem dzisiaj rowerkiem popatrzeć na postęp realizacji. Chłopaki idą do przodu aż miło.
Jednak zmartwiło mnie coś innego... w Expo odbywały się jakieś targi i auta były zaparkowane na całej Galicyjskiej. Myślę że ten szlaban będzie niezbędny do zastosowania. Takie urządzenia trzeba przewidzieć już na tym etapie inwestycji. Trzeba wykonać podłączenie zasilania i możliwe że trzeba go wpiąć w system SAP (tak mi się wydaje ale jeszcze to potwierdzę).

Ktoś coś więcej słyszał w temacie bloku między naszym blokiem a expo?
Podskoczyłem dzisiaj rowerkiem popatrzeć na postęp realizacji. Chłopaki idą do przodu aż miło.
Jednak zmartwiło mnie coś innego... w Expo odbywały się jakieś targi i auta były zaparkowane na całej Galicyjskiej. Myślę że ten szlaban będzie niezbędny do zastosowania. Takie urządzenia trzeba przewidzieć już na tym etapie inwestycji. Trzeba wykonać podłączenie zasilania i możliwe że trzeba go wpiąć w system SAP (tak mi się wydaje ale jeszcze to potwierdzę).

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”