Nawet w 100% sprzedane mieszkania w etapie d i e to mniej niż 40% wszystkich mieszkań.
Ten stosunkowo mały wydatek może się opłacać obu stronom.
karolajna pisze:ja auta nie mam, no ale pilota też bym chciała mieć, podejrzewam, że takich osób będzie więcej, bo jakoś trzeba kurierów wpuszczać (takie bajery to działają z okna czy trzeba na podwórko wylatywać? bo do domofonu się chyba nie da podpiąć?)
szlaban to chyba nasz jedyny ratunek przed targowiczami z EXPO, nie wyobrażam sobie tego, co się będzie działo jak tego szlabanu nie będzie, a będą targi książki... z tego co pamiętam ze spotkań z LCC to mówiono mi, że szlaban będzie... ale najwyraźniej źle zapamiętałam
sidney pisze:karolajna pisze:ja auta nie mam, no ale pilota też bym chciała mieć, podejrzewam, że takich osób będzie więcej, bo jakoś trzeba kurierów wpuszczać (takie bajery to działają z okna czy trzeba na podwórko wylatywać? bo do domofonu się chyba nie da podpiąć?)
szlaban to chyba nasz jedyny ratunek przed targowiczami z EXPO, nie wyobrażam sobie tego, co się będzie działo jak tego szlabanu nie będzie, a będą targi książki... z tego co pamiętam ze spotkań z LCC to mówiono mi, że szlaban będzie... ale najwyraźniej źle zapamiętałam
Oczywiście że da sie podpiąć pod domofon. Jeśli tylko te wszystkie urządzenia teletechniczne mają jeszcze miejsce na podpięcie kolejnego elementu (w co wątpię)
Ważne by zaznaczać, iż to znacząco podniesie "prestiż"i komfort użytkowania.
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości