michaljg pisze:Ważne by zaznaczać, iż to znacząco podniesie "prestiż"

i komfort użytkowania.
Na osiedlu, gdzie obecnie mieszkam kilka miesięcy temu założono szlabany. Żadnego podniesionego prestiżu nie odczułem, za to zmianę komfortu a i owszem. Kilka razu już musiałem spod popsutego szlabanu wracać do drugiego

Co do Prestiżu to rozumiem że cudzysłów i emitoikony są dla Ciebie nie zrozumiałe.
Odnośnie targów- ja nie obawiam się, że ktoś mi zajmie miejsce w garażu lecz, że do tego garaży nie będę mogl wjechać / wyjechać.
Zobacz na uliczkę, która już powstała - jest bardzo wąska.
Znając " kulturę " naszych Rodaków nie zdziwi mnie taka sytuacja.
Chcesz przykład? Proszę bardzo - wczoraj ktoś zostawił mój prawidłowo zapakowany samochód. Po pół godziny poszukiwania właściciela poddałem się. Po kolejnych 40min znalazła się pani, która z rozbrajajaca szczerością stwierdziła, że spieszyla się na umowiona wizytę u fryzjera ale to przecież tylko chwila.
Ręce mi opadły..... jakich Bozia ma lokatorow.
Pamiętaj że ktoś kto szuka miejsca i jest tam przejazdem na 90% nie będzie martwił się o to by nie utrudniać życia innym tylko będzie myślał o własnej wygodzie.
Też chciałbym żyć w kraju, w którym ludzie nie są egoistami, ale będac realistą mam obawy, że tak będzie.