Etap VI, kupię mieszkanie, przepisanie umowy - Centralna Park
Re: Etap VI, kupię mieszkanie, przepisanie umowy - Centralna Park
Widzę że ktoś w poscie u góry pisał że wysyłał Pismo, czy urząd odniósł się jakoś do wniosku?
-
Teraz pytanie czy nie zmienia cen mieszkan. Znajomej inny deweloper wlasnie rozwiazal umowe rezerwacyjna i zmienil cene
A w aneksie do umowy rezerwancynej masz podana cena ? dlaczego mieliby zmieniać cenę czekamy aż rok i to nie jest nasza wina że rok się starali o pozwolenie byłoby to mega nie w porządku i myślę że nie obeszloby się to bez echa i reakcji że strony osób które czekały rok. jest pozwolenie trzeba wierzyć że już teraz do przodu
dużo osób zrezygnowało na pewno za większą kwotę już od dawna sprzedają mieszkania widać to na stronie.

Ten deweloper juz raz tak zrobil we Wroclawiu. Rozwiazal umowy i podniosl cene....
Zwlaszcza ze na umowie nie ma gwarancji ceny, deweloper jak bedzie chcial moze rozwiazac z nami umowy i powiedziec ze mozemy kupic to mieszkanie za wyzsza cene.
Cześć, dostał już może ktoś z Was jakiekolwiek informacje od dewelopera odnośnie kolejnych kroków po ostatnim mailu o uzyskanym pozowoleniu na budowę?
Nie... pewnie znowu bedziemy czekac nie wiadomo ile. A do kiedy macie aneks do umowy ?
Ja mam do końca tego miesiąca. Myślę, że prolongata może być już na innych warunkach...
Tez mam do konca miesiaca, najbardziej zastnawia mnie czy zmienia cene
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”