Plac zabaw na osiedlu Centralna Park LC Corp

Forum osiedla Centralna Park w Krakowie przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
Pegaso

Re: Plac zabaw na osiedlu Centralna Park LC Corp

Postautor: Pegaso » 10 lis 2016, 14:03

Raffle pisze:Dla mnie to rowniez nowosc, a sam jestem czlonkiem wspolnoty od 6 lat. Takze nie wiem czy to az takie powszechne, a moze po prostu moja wspolnota jest troche do tylu :mrgreen: Faktycznie rozwiazanie bardzo dogodne. Czy są jakieś specjalne strony oferujące takie rozwiązania? Wykupuje sie tam jakis dostep?

Wtedy to była prosta strona oparta na bazie MySQL i identyfikująca Ludzi numerkami mieszkań ( coby ustawa o ochronie danych nie zaczepiła o nas)
W każdym razie było to nie tylko głosowanie, ale i zgłaszanie pomysłów. Kolejkowanie pomysłów w "poczekalni" do poparcia, możliwość komentowania zgłaszanych problemów, pomysłów, wydatków.
Formalnie i tak decyzje zapadały na zabraniu wybranej mini rady ale zawsze w oparciu o wyniki ze stronki.

abcd

Postautor: abcd » 18 lis 2016, 14:15

e-mail:

"zamieszczam poniżej odpowiedź od działu projektów „Jeszcze nie wiem co tam będzie dokładnie - będziemy to w najbliższych dniach ustalać. Problem jest w określeniu urządzeń - bo każde ma jakąś strefę bezpieczeństwa - my mamy określony obszar pod plac zabaw i musimy te urządzenia tam zmieścić, strefy nie mogą się zachodzić na siebie i stąd m.in. przedłużające się ustalenia dotyczące co tam ma być.”
Dostałem zapewnienie, iż ustalenia przedłużają się ponieważ nasza Pani architekt chce mieścić na wyznaczonym obszarze jak najwięcej przyrządów.
Jak tylko będę miał aktualne informację będę do Pani pisał."

kustosz

Postautor: kustosz » 18 lis 2016, 14:24

Dzięki za info :)

Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Postautor: jafarek » 21 lis 2016, 9:54

W przypadku naszego placu zabaw nie ma określonych "urządzeń" jakie będą. W przypadku inwestycji przy Grzegórzeckiej wybrano je trochę ponad miesiąc przed oddaniem. Pozostaje nam czekać na info.
No chyba, że chcecie atakować dewelopera, że życzycie sobie tego, tego, tego i owego - i albo LCD weźmie to pod uwagę, ale oleje.

sidney

Postautor: sidney » 23 cze 2017, 7:45

i sie wyjaśniło.

Obrazek

Demiko

Postautor: Demiko » 25 cze 2017, 19:23

sidney pisze:i sie wyjaśniło.
Uroczy :)

Annarem

Re: Plac zabaw na osiedlu i brak koszy na śmieci - Centralna Park LC Corp

Postautor: Annarem » 26 cze 2017, 6:45

Troszkę przymały teren pod tym placem zabaw, zważając na liczbę mieszkań i potencjalnych dzieci...ale po drugiej stronie ulicy, naprzeciwko zikitu, jest też plac zabaw, więc w razie znudzenia naszym, dzieci można wysłać tam. :D Wczoraj siedzieliśmy na ławce pod blokiem i rzuciło mi się w oczy, że nie ma nigdzie ani pół kosza na śmieci, nawet pod jedną klatką...

kustosz

Postautor: kustosz » 26 cze 2017, 8:43

Annarem pisze:Wczoraj siedzieliśmy na ławce pod blokiem i rzuciło mi się w oczy, że nie ma nigdzie ani pół kosza na śmieci, nawet pod jedną klatką...

Ożeż Ty...racja ;/
Ostatnio zmieniony 26 cze 2017, 9:07 przez kustosz, łącznie zmieniany 2 razy.

Demiko

Postautor: Demiko » 26 cze 2017, 9:04

kustosz pisze:
Annarem pisze:Wczoraj siedzieliśmy na ławce pod blokiem i rzuciło mi się w oczy, że nie ma nigdzie ani pół kosza na śmieci, nawet pod jedną klatką...

O rzesz Ty...racja ;/
*Ożeż.

Zgadza się, kosza nie ma ani jednego, niemniej przypuszczam, ze to kwestia czasu - z tego co widzę na zdjęciach z innych inwestycji, kosze są wszędzie, zawsze w towarzystwie wspomnianych ławek.

kustosz

Postautor: kustosz » 26 cze 2017, 9:07

Demiko pisze:*Ożeż.

dzięki :)

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”