Lokle usługowe w Krakowie na osiedlu Centralna Park i w otoczeniu
Lokle usługowe w Krakowie na osiedlu Centralna Park i w otoczeniu
Kojarzy ktoś czy planowane są lokale usługowe w którymś z budynków ?
Re: Lokle usługowe w Krakowie na osiedlu Centralna Park i w otoczeniu
Budynek E miał wszystkie pomieszczenia na parterze jako mieszkania więc tu nic nie widać żeby panowali cokolwiek - jak reszta nie wiem
Jak rezerwowałam mieszkanie to o to pytałam. Mówili, że w żadnym nie będzie. Wtedy jeszcze była mowa o tym biurowcu koło zikitu i że tam mają jakieś być w parterze, pewnie rzucili tak na zachętę 

Temat Glicyjska Office Center oficjalnie upadl? Mial byc stawiany bodaj w 2016 roku a poki co nie ma nawet fundamentow
sidney pisze:Kojarzy ktoś czy planowane są lokale usługowe w którymś z budynków ?
sylwuszka pisze:Jak rezerwowałam mieszkanie to o to pytałam. Mówili, że w żadnym nie będzie. Wtedy jeszcze była mowa o tym biurowcu koło zikitu i że tam mają jakieś być w parterze, pewnie rzucili tak na zachętę
Dokładnie - w żadnym z budynków nie są przewidziana lokale usługowe. Trochę szkoda, ale cóż.
blakeg1 pisze:Temat Glicyjska Office Center oficjalnie upadl? Mial byc stawiany bodaj w 2016 roku a poki co nie ma nawet fundamentow
Wie ktoś coś? Bardzo mnie to interesuje a w internetach cisza na ten temat.
michał pisze:blakeg1 pisze:Temat Glicyjska Office Center oficjalnie upadl? Mial byc stawiany bodaj w 2016 roku a poki co nie ma nawet fundamentow
W innym miejscu na forum (chyba inwestycje w otoczeniu...) była dyskusja o Galicyjskiej Center i to pod kątem, że powstanie. To pierwsza wzmianka jaką usłyszałem o odwołaniu budowy.
kustosz pisze:michał pisze:blakeg1 pisze:Temat Glicyjska Office Center oficjalnie upadl? Mial byc stawiany bodaj w 2016 roku a poki co nie ma nawet fundamentow
W innym miejscu na forum (chyba inwestycje w otoczeniu...) była dyskusja o Galicyjskiej Center i to pod kątem, że powstanie. To pierwsza wzmianka jaką usłyszałem o odwołaniu budowy.
Absolutnie nie pisze ze budowa nie powstanie, bo nie mam zadnych informacji w tym temacie. Pytam tylko czy cos wiadomo w temacie budowy tego biurowca, bo w internecie mozna znalezc info ze w 2016 roku mial byc budowany a I kwartal 2017 mial byc gotowy do uzytku. A tak jak powiedzialem nie ma nawet fundamentow... Budowa zostala przelozona na inny okres?
blakeg1 pisze:kustosz pisze:michał pisze:Wie ktoś coś? Bardzo mnie to interesuje a w internetach cisza na ten temat.
Absolutnie nie pisze ze budowa nie powstanie, bo nie mam zadnych informacji w tym temacie. Pytam tylko czy cos wiadomo w temacie budowy tego biurowca, bo w internecie mozna znalezc info ze w 2016 roku mial byc budowany a I kwartal 2017 mial byc gotowy do uzytku. A tak jak powiedzialem nie ma nawet fundamentow... Budowa zostala przelozona na inny okres?
na stronie dewelopera nie ma żadnych informacji o tej inwestycji, ciężko cokolwiek wywnioskować (chyba tylko to, że w najbliższym czasie nic z tego)
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”