Lokle usługowe w Krakowie na osiedlu Centralna Park i w otoczeniu

Forum osiedla Centralna Park w Krakowie przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
sidney

Lokle usługowe w Krakowie na osiedlu Centralna Park i w otoczeniu

Postautor: sidney » 08 lut 2017, 19:25

Kojarzy ktoś czy planowane są lokale usługowe w którymś z budynków ?

sojus

Re: Lokle usługowe w Krakowie na osiedlu Centralna Park i w otoczeniu

Postautor: sojus » 08 lut 2017, 23:58

Budynek E miał wszystkie pomieszczenia na parterze jako mieszkania więc tu nic nie widać żeby panowali cokolwiek - jak reszta nie wiem

sylwuszka

Postautor: sylwuszka » 09 lut 2017, 10:46

Jak rezerwowałam mieszkanie to o to pytałam. Mówili, że w żadnym nie będzie. Wtedy jeszcze była mowa o tym biurowcu koło zikitu i że tam mają jakieś być w parterze, pewnie rzucili tak na zachętę :)

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 14 mar 2017, 12:23

Temat Glicyjska Office Center oficjalnie upadl? Mial byc stawiany bodaj w 2016 roku a poki co nie ma nawet fundamentow

Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Postautor: jafarek » 14 mar 2017, 12:50

sidney pisze:Kojarzy ktoś czy planowane są lokale usługowe w którymś z budynków ?

sylwuszka pisze:Jak rezerwowałam mieszkanie to o to pytałam. Mówili, że w żadnym nie będzie. Wtedy jeszcze była mowa o tym biurowcu koło zikitu i że tam mają jakieś być w parterze, pewnie rzucili tak na zachętę :)

Dokładnie - w żadnym z budynków nie są przewidziana lokale usługowe. Trochę szkoda, ale cóż.

michał

Postautor: michał » 14 mar 2017, 14:37

blakeg1 pisze:Temat Glicyjska Office Center oficjalnie upadl? Mial byc stawiany bodaj w 2016 roku a poki co nie ma nawet fundamentow

Wie ktoś coś? Bardzo mnie to interesuje a w internetach cisza na ten temat.

kustosz

Postautor: kustosz » 14 mar 2017, 15:11

michał pisze:
blakeg1 pisze:Temat Glicyjska Office Center oficjalnie upadl? Mial byc stawiany bodaj w 2016 roku a poki co nie ma nawet fundamentow

W innym miejscu na forum (chyba inwestycje w otoczeniu...) była dyskusja o Galicyjskiej Center i to pod kątem, że powstanie. To pierwsza wzmianka jaką usłyszałem o odwołaniu budowy.

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 14 mar 2017, 15:16

kustosz pisze:
michał pisze:

W innym miejscu na forum (chyba inwestycje w otoczeniu...) była dyskusja o Galicyjskiej Center i to pod kątem, że powstanie. To pierwsza wzmianka jaką usłyszałem o odwołaniu budowy.

Absolutnie nie pisze ze budowa nie powstanie, bo nie mam zadnych informacji w tym temacie. Pytam tylko czy cos wiadomo w temacie budowy tego biurowca, bo w internecie mozna znalezc info ze w 2016 roku mial byc budowany a I kwartal 2017 mial byc gotowy do uzytku. A tak jak powiedzialem nie ma nawet fundamentow... Budowa zostala przelozona na inny okres?

karolajna

Postautor: karolajna » 14 mar 2017, 15:40

blakeg1 pisze:
kustosz pisze:
michał pisze:Wie ktoś coś? Bardzo mnie to interesuje a w internetach cisza na ten temat.

Absolutnie nie pisze ze budowa nie powstanie, bo nie mam zadnych informacji w tym temacie. Pytam tylko czy cos wiadomo w temacie budowy tego biurowca, bo w internecie mozna znalezc info ze w 2016 roku mial byc budowany a I kwartal 2017 mial byc gotowy do uzytku. A tak jak powiedzialem nie ma nawet fundamentow... Budowa zostala przelozona na inny okres?

na stronie dewelopera nie ma żadnych informacji o tej inwestycji, ciężko cokolwiek wywnioskować (chyba tylko to, że w najbliższym czasie nic z tego)

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”