Notariusz inny niż proponowany przez dewelopera - Centralna Park Kraków
Notariusz inny niż proponowany przez dewelopera - Centralna Park Kraków
Hej, czy ktoś z Was zastanawiał się lub podejmował temat skorzystania z innego notariusza niż proponowany przez LCC?
Re: Notariusz inny niż proponowany przez dewelopera - Centralna Park Kraków
Ja, przy umowie wstępnej. Ale nie było takiej opcji.
Może teraz się będzie dało, bo 100% płacimy my, a wcześniej dzieliśmy się z deweloperem. Czy coś źle pamiętam? 

Ja mam ciocię notariusza i chciałam u niej podpisywać, ale po pierwsze się nie dało a po drugie ciocia mi sprawdziła umowę i powiedziała, że jest sensowna, przejrzysta i ona by jej nie zmieniała. A poza tym dodała, że to dobry notariusz jest. Więc teraz raczej nie będę próbować zmieniać. Ewentualnie znowu dam cioci do przeczytania.
Jak ktoś koniecznie chce zmienić a jednak sie nie będzie dało, to zawsze można dać do innego notariusza na przeglądnięcie umowy.
Jak ktoś koniecznie chce zmienić a jednak sie nie będzie dało, to zawsze można dać do innego notariusza na przeglądnięcie umowy.
Jak tam temat sie rozwija? Odebral ktokolwiek mieszkanie bez usterek i bedzie umawial sie na podpisanie aktu?
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”