Właśnie oddawałem głos w Budżecie Obywatelskim i zauważyłem, że jest bardzo ciekawy projekt, który nas bezpośrednio dotyka - a mianowicie rewitalizacja zlokalizowanego niedaleko inwestycji Lasku Łęgowskiego.
https://budzet.krakow.pl/projekty/1565- ... wski_.html
Zachęcam do zapoznania się i kto ma ochotę głosowania.
Termin upływa 30 czerwca - czyli dziś.
Do końca czerwca! - "Zadbajmy o Lasek Łęgowski!" - Budżet Obywatelski 2017
Re: Do końca czerwca! - "Zadbajmy o Lasek Łęgowski!" - Budżet Obywatelski 2017
Szkoda, że wcześniej nie dodałeś, bo można to było bardziej promować na forum i na Facebooku czyżynowym. A teraz to już trochę za późno, może warto za rok jakoś to wszystko lepiej skoordynować 

iti pisze:Szkoda, że wcześniej nie dodałeś, bo można to było bardziej promować na forum i na Facebooku czyżynowym. A teraz to już trochę za późno, może warto za rok jakoś to wszystko lepiej skoordynować
Tak jak pisałem - zauważyłem to podczas oddawania głosu - wcześniej nie wiedziałem, że takie coś jest.

Chyba jednak lasek zostanie uporządkowany

No i proszę. Mimo, że redaktor noweczyzyny.com wolał promować inny projekt to Lasek Łęgowski jednak wygrał 

Ostatnio zmieniony 12 lip 2017, 10:16 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nic nie wolał, szkoda, że tak późno ktoś napisał o Lasku Łęgowskim, artykuł na Nowych Czyżynach też mógłby być. Nie mniej projekt wygrał, i dobrze :)
Powód: Nic nie wolał, szkoda, że tak późno ktoś napisał o Lasku Łęgowskim, artykuł na Nowych Czyżynach też mógłby być. Nie mniej projekt wygrał, i dobrze :)
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”