Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8
Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8
A dlaczego cyfra na waszym bloku jest mniejsza niż na O6 i O4 ? Trochę to dziwnie wygląda.
Re: Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8
Faktycznie niezła fuszerka

Ale chyba poprawią?!? bo aż strach pomyśleć co będzie na orl 10...

Ale chyba poprawią?!? bo aż strach pomyśleć co będzie na orl 10...

Re: Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8
Może warto napisać do budimexu? Chyba że Biuro prasowe samo do tego dojdzie po przeczytaniu tego posta? Tak jak to było w przypadku krzywo powieszonych tabliczek na O6.
Na O10 będzię trzeba lupy uzyc ;D
Na O10 będzię trzeba lupy uzyc ;D

Jeśli biuro prasowe BDX będzie czytać to może warto od razu zwrócić uwagę na "schowane" oznaczenie klatki "8c" - powinno być tak jak 8D i 8E widoczne od frontu budynku. Podobny przypadek był chyba w 6 - po interwencji poprawili. 

Noi co z tym naszym numerem zostaje mniejszy od innych?
hmmm.... czyli jednak trzeba będzie napisać.. wspominając oczywiście o o dodatkowej tabliczce z oznaczeniem klatki "C" od frontu ... Ktoś chętny ? 

Napisałem wczoraj do ich rzecznika, czekam na odpowiedź , wspomniałem też o syfie jaki zostawiają ich podwykowancy w częściach wspólnych i o śmieciach z budowy z innych wątków, zobaczymy ile trzeba będzie czekać na odpowiedź i jaką tym razemznajdzie odpowiedź ^^.
morth pisze:Napisałem wczoraj do ich rzecznika, czekam na odpowiedź , wspomniałem też o syfie jaki zostawiają ich podwykowancy w częściach wspólnych i o śmieciach z budowy z innych wątków, zobaczymy ile trzeba będzie czekać na odpowiedź i jaką tym razemznajdzie odpowiedź ^^.
Gdyby Ci nie odpisywali daj znać wtedy zalejemy ich mailem najlepiej takim samym, żeby widzieli że potrafimy się zebrać

M&M pisze:morth pisze:Napisałem wczoraj do ich rzecznika, czekam na odpowiedź , wspomniałem też o syfie jaki zostawiają ich podwykowancy w częściach wspólnych i o śmieciach z budowy z innych wątków, zobaczymy ile trzeba będzie czekać na odpowiedź i jaką tym razemznajdzie odpowiedź ^^.
Gdyby Ci nie odpisywali daj znać wtedy zalejemy ich mailem najlepiej takim samym, żeby widzieli że potrafimy się zebrać
Dostałem odpowiedź takiej treści" Szanowny Panie, Pańskie zapytanie przesłałem osobie koordynującej projekt. Gdy otrzymam odpowiedź, prześlę ją Panu. " zobaczymy jak szybko odpowiedź padnie na kilka zagadnień z mojego e-maila

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”