Wyjące nocą w mieszkaniu zwierzę - co zrobić - Orlińskiego 6
Wyjące nocą w mieszkaniu zwierzę - co zrobić - Orlińskiego 6
Od około 3 godzin na piętrze chyba 2 lub 3 piętrze od strony 6-tki przeraźliwie wyje jakieś zwierzę - chyba pies - wygląda na to, że siedzi sam w mieszkaniu. Czy wiecie może gdzie w takich sprawach można zadzwonić po jakąś interwencję - co się robi w takich sprawach?
Re: Wyjące nocą w mieszkaniu zwierzę - co zrobić - Orlińskiego 6
Najlepiej zadzwoń po psychologa żeby Cie uspołecznił
-
Powiedz to pracodawcy jak Cie opieprzy ze jestes niewyspany rano w pracy.
Z postu wynika ze pies szczekał od ok 15. Wiec jaka różnica czy to pies, wwiertło czy hałas z ulicy?
Daj mi numer do Twojego szefa to przekażę
Daj mi numer do Twojego szefa to przekażę

Ok dziękuję za odpowiedzi - chciałem tylko uzyskać informację co radzicie zrobić w takiej sprawie. Zbędne są uszczypliwe komentarze i wypowiedzi nie związane z tematem - to nie miejsce na to.
To bez uszczypliwości ja radzę napisać post, spróbować skontaktować się z właścicielem i zwrócić uwage. Jeżeli nie ma podstaw do przypuszczeń, że zwierze jest nękane i nie wyje po nocy to żyć dalej. Niedługo Policja będzie tu stacjonować na bieżąco.
Ok dziękuję za odpowiedź - napisałem coś w tym temacie gdyż zakładałem, że być może już kwestia tego zwierzęcia zwróciła już kogoś uwagę i być może ktoś odpowiedziałby mi, że już omawiał tę kwestię z właścicielem lub np już interweniowały służby. Takie informacje byłyby dla mnie istotne i do uzyskania takich informacji jak rozumiem służy niniejsze forum. Od Pana dostałem informację o żebym zadzwonił do psychologa aby mnie uspołecznił - dziękuję za taką odpowiedź - świadczy to o Pana poziomie i zrozumieniu problemu - inne osoby potrafiły jakoś odpowiedzieć z sensem za co im również dziękuję.
-
Wyje w tym momencie znowu.
Pies to odpwiedzialność.
Jeśli dużo się podróżuje albo ma pracę w której ma się wyjazdy i inne takie, to się psa nie bierze lub prace zmienia.
Z racji tego że pies to odpowiedzialność, są też specjalne szkolenia dla psów na które się takiego pupila zapisuje.
Niewiarygodne, że o 0:10 wyje jakiś pies na osiedlu pozostawiony SAM w mieszkaniu skoro jego właśiciel zapewne wie o tym jak jego pies się zachowuje.
Pies to odpwiedzialność.
Jeśli dużo się podróżuje albo ma pracę w której ma się wyjazdy i inne takie, to się psa nie bierze lub prace zmienia.
Z racji tego że pies to odpowiedzialność, są też specjalne szkolenia dla psów na które się takiego pupila zapisuje.
Niewiarygodne, że o 0:10 wyje jakiś pies na osiedlu pozostawiony SAM w mieszkaniu skoro jego właśiciel zapewne wie o tym jak jego pies się zachowuje.
Jesteś pewny, że to w mieszkaniu wyje zwierzak? Dzis w późnych godzinach wieczornych w okolicach szlaban na parking pałętał się psiak. Wył, szczekał itp. Może to ta sytuacja?
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”