Są jeszcze inne konkurencyjne projekty??
Chodnik do os. Avia i os. 2 Pułku Lotniczego - Budżet Obywatelski Krakowa 2017
Re: Chodnik do os. Avia i os. 2 Pułku Lotniczego - Budżet Obywatelski Krakowa 2017
no fajny chodnik !
Re: Chodnik do os. Avia i os. 2 Pułku Lotniczego - Budżet obywatelski 2017
Czerwony pisze:no fajny chodnik !![]()
Tak, są, ale tylko ten jest tak blisko nas. Dlatego koniecznie zarejestruj się na budzet.krakow.pl i oddaj swój głos
A zdjęcie miejsca, w którym znajduje się chodnik zgłoszony do Budżetu Obywatelskiego, można zobaczyć w serwisie
Może latem wygląda ładnie, ale po deszczu, czy przy roztopach, jest tam sporo błota, więc takie przejście by się przydało 
-
koperek87krk
szt pisze:W weekend zawiesiłem kilka plakatów promujących projekt. Znajdziecie go pod linkiem, jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć i zawiesić kartkę na przykład w swojej klatce to zachęcam:
drive.google.com/file/d/0B2JxmCUMIIalUUEyV05SaWtTMjA/view?usp=sharing
Ekstra plakat:-D
Pasowałoby rozwiesic go na każdej klatce os. Avia i ul. Orlinskiego
koperek87krk pisze:szt pisze:W weekend zawiesiłem kilka plakatów promujących projekt. Znajdziecie go pod linkiem, jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć i zawiesić kartkę na przykład w swojej klatce to zachęcam:
drive.google.com/file/d/0B2JxmCUMIIalUUEyV05SaWtTMjA/view?usp=sharing
Ekstra plakat:-D
Pasowałoby rozwiesic go na każdej klatce os. Avia i ul. Orlinskiego
Po to go tu umieściłem
Re: Chodnik do os. Avia i os. 2 Pułku Lotniczego - Budżet Obywatelski Krakowa 2017
Przypominam, że głosujemy jeszcze tylko dziś!!!
Dla przypomnienia, rejestrujemy się tu:
budzet.krakow.pl
Wybieramy do koszyka 3 projekty dzielnicowe i 3 miejskie. Przydzielamy projektom 3, 2 i 1 punkt i zatwierdzamy.
W puli dzielnicowej są tylko 4 projekty i wiadomo, ze wskazana kwota wystarczy na realizację 3-ech. Na pewno odpadną albo ławki w Lasku Łęgowskim albo nasz chodnik (są droższe od gazetki i małych ratowników). Dlatego ważny i potrzebny jest każdy głos.
Dla przypomnienia, rejestrujemy się tu:
budzet.krakow.pl
Wybieramy do koszyka 3 projekty dzielnicowe i 3 miejskie. Przydzielamy projektom 3, 2 i 1 punkt i zatwierdzamy.
W puli dzielnicowej są tylko 4 projekty i wiadomo, ze wskazana kwota wystarczy na realizację 3-ech. Na pewno odpadną albo ławki w Lasku Łęgowskim albo nasz chodnik (są droższe od gazetki i małych ratowników). Dlatego ważny i potrzebny jest każdy głos.
-
koperek87krk
Niestety nici z projektu chodnika gdyż zabrakło głosów...
Widocznie niektórzy zamiast poświęcić parę minut wolą chodzić po błocie zamiast chodniku...
Glosujacym dziękuje
Widocznie niektórzy zamiast poświęcić parę minut wolą chodzić po błocie zamiast chodniku...
Glosujacym dziękuje
@up
Tylko może weź jeszcze pod uwagę że mieszkańcy Avii 5 nie dostali klucza (i nie wiadomo czy dostaną) do tej bramki od której miałby iść ten chodnik, a skoro nie będę miał jak wejść kiedy bramka będzie zamknięta to niby z jakiej racji mam głosować za tym chodnikiem?
Wcale się nie dziwię że brakło głosów.
Tylko może weź jeszcze pod uwagę że mieszkańcy Avii 5 nie dostali klucza (i nie wiadomo czy dostaną) do tej bramki od której miałby iść ten chodnik, a skoro nie będę miał jak wejść kiedy bramka będzie zamknięta to niby z jakiej racji mam głosować za tym chodnikiem?
Ralfin pisze:@up
(...) niby z jakiej racji mam głosować za tym chodnikiem?
Tak po prostu, z empatii, żeby sąsiadom z osiedla żyło się lepiej.
Ludzie ogarnijcie się I przestańcie patrzeć jedynie na koniec własnego nosa.
Będziemy żyli na WSPÓLNYM osiedlu I tworzyli mimo wszystko WSPÓLNOTĘ.
-
lokatorAvia
Ralfin pisze:@up
Hymmm a Wasz klucz do części wspólnych nie otworzy tej bramki ? Z innych budynków na Avii otwiera.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”