Blok i okolica wygląda coraz ładniej . . .
Parking z boku juz prawie zaorany i będa wykańczać. . .
Przez przypadek rozmawiałem z Panem z Budimexu że firma kończy budowę do końca czerwca potem wchodzą odbiory , . .
Jeśli dogadaja się z miastem to nie będzie kolejnych bloków od strony północnej ale coś mi się widzi że miasta nie będzie stać na wykup ziemi . . .

Ogródek dookoła bloku zaczyna się pojawiać w różnych kolorach i rozmiarach co cieszy oko i duszę . . .
mocny zzapach kory sosnowej przypomina beztroskie dzieciństwo w lesie

Plac zabaw biedny ale Coś jest dla naszych milusińskich nie wiem czy będą zapisy ale napewno przydałoby się korzystać tez z placu zabaw przy Avi w końcu to nasza siostra tylko z lepszym wykończeniem
Orlinskiego 3 i Orlinskiego 5 nie mają żadnego terenu dla dzieci wiec. . .
Można by było się dokładać do utrzymania do nich i od każdego mieszkania z Orlinskiego po 1zł napewno by wystarczyło . . .
Przy ostatnich "upałach" teren zielony zaczął usychać gdyby nie Pan którego wysłała firma "Park coś tam"
Do podlewania byłoby po terenie zielonym a większych upałów jeszcze nie doświadczylismy . . .
Fajnie by było gdyby wpuścić rurę dookoła bloku która podlewala sama po odkręceniu kranu. . Taki mały system nawadniający . .
Trzeba by było też zastanowić się nad dołożeniem miejsc na rowery. . .
W związku z tym że wsch strona jest okaleczona przez developera o 3 metry na korzyść zachodniej to może udałoby się znalesc miejsce albo na pd stronie albo gdzieś w garażu ale tego jeszcze nie wiemy czy jest taka możliwość . . .
Odbierając swoje mieszkanie pamiętajcie tez o częściach wspólnych w bloku czyli klatka windy schody ściany drzwi na korytarzach zabudowa skrzyn telemetrycznych śmietnik wózkownie i teren wokół bloku
Ja juz widziałem że śmietniki dookoła są zniszczone i raczej do wymiany . . .
Tyle na teraz reszta jak sobie coś przypomnę