cześć,
najczęściej enklawy posiadają place zabaw na dziedzińcach - nasza inwestycja nie ma przewidzianej takiej możliwości - wiem że jeszcze jest dużo czasu, ale może warto się zorientować czy przyszli mieszkańcy chcieliby mieć jakieś elementy placu również u nas? Zwłaszcza w obliczu faktu, że plac zabaw na pasie startowym na Avii ma być zamknięty dla mieszkańców Orlińskiego.
Plac zabaw przy inwestycji Orlińskiego 10
Re: Plac zabaw przy inwestycji Orlińskiego 10
Jesteś pewien, że nigdzie przy Orlińskiego 10 nie zaplanowano w ramach małej architektury takiego niewielkiego placu zabaw, jak jest przy Avii 6 (jest na zdjęciu pod tym linkiem)? Wydawało mi się, że każdy blok ma mieć coś takiego, włącznie z najmniejszym ze wszystkich, czyli Orlińskiego 4, gdzie coś takiego zostało zaplanowane. Może ma być gdzieś w innym miejscu

widziałem zarówno makietę Orlińskiego 10 jak i plan zagospodarowania tego terenu - w ramach małej architektury mają być jedynie ławeczki - nic więcej
Najbliższy plac zabaw będzie po sąsiedzku, na Orlińskiego 8 (będę go widział z okien sypialni).
A może koło Orlińskiego 12 jest planowany jakiś większy plac zabaw który zaspokoi 2 bloki ?
Orlińskiego 8 ma mieć plac zabaw.
Przesyłam plan zagospodarowania terenu, według niego nie ma placu zabaw.

Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”