Słuchajcie rozmawiałam z Panem Oskarem naszym administratorem. Powiedział mi, że w naszym pięknym bloku będzie dostęp do internetu i tv poprzez operatorów Nasza Sieć i Netia. Niewiele wiem o tych firmach. Wybieracie którąś z nich czy kombinujecie jakoś inaczej? Nie znam się na takich sprawach, ale da się może jakiś talerz kupić i mieć z innej firmy. Jakie macie doświadczenia w tym temacie?
Dostawca internetu i TV w naszym bloku - jakiego wybrać - Hynka Jasna Kraków
-
Gosia11_2005
Dostawca internetu i TV w naszym bloku - jakiego wybrać - Hynka Jasna Kraków
Hej, hej jest tam kto?
Słuchajcie rozmawiałam z Panem Oskarem naszym administratorem. Powiedział mi, że w naszym pięknym bloku będzie dostęp do internetu i tv poprzez operatorów Nasza Sieć i Netia. Niewiele wiem o tych firmach. Wybieracie którąś z nich czy kombinujecie jakoś inaczej? Nie znam się na takich sprawach, ale da się może jakiś talerz kupić i mieć z innej firmy. Jakie macie doświadczenia w tym temacie?
Re: Dostawca internetu i TV w naszym bloku - jakiego wybrać - Hynka Jasna Kraków
A zastanawiał się ktoś może nad czymś takim, jak internet LTE / komórkowy w mieszkaniu w bloku? Chyba nawet da się taki mieć bez umowy. Muszę przyznać, że mi chyba najbardziej odpowiadałaby taka opcja
Ma ktoś w tym jakieś doświadczenie? No i jest sporo na forach innych osiedli o tym, jakiego dostawcę internetu wybrać w Krakowie - Czyżynach, więc pewnie warto byłoby tam zajrzeć 
Re: Dostawca internetu i TV w naszym bloku - jakiego wybrać - Hynka Jasna Kraków
Hej,
my z mobilnym Internetem raczej nie mamy dobrych doświadczeń i chcemy pewne stałe łącze. Tym bardziej, że trochę urządzeń mamy do podłączenia.
Kurcze, a co z upc? Może jest szansa, żeby weszli na blok? W sąsiednim bloku spółdzielni są...
Ani nasza sieć, ani netia nie brzmią dobrze
jednak gdybyśmy mieli tylko z tych dwóch decydować to chyba netia.
my z mobilnym Internetem raczej nie mamy dobrych doświadczeń i chcemy pewne stałe łącze. Tym bardziej, że trochę urządzeń mamy do podłączenia.
Kurcze, a co z upc? Może jest szansa, żeby weszli na blok? W sąsiednim bloku spółdzielni są...
Ani nasza sieć, ani netia nie brzmią dobrze
Hej,
coraz więcej osób mieszka, pewnie wybraliście już dostawcę Internetu? Na kogo się zdecydowaliście?
I jeszcze pytanie, macie kogoś godnego polecenia do rolet rzymskich i zasłon?
Któryś z samochodów parkujących w garażu, ma wyciek jakiejś substancji i strasznie śmierdzi. Prośba o sprawdzenie.
coraz więcej osób mieszka, pewnie wybraliście już dostawcę Internetu? Na kogo się zdecydowaliście?
I jeszcze pytanie, macie kogoś godnego polecenia do rolet rzymskich i zasłon?
Któryś z samochodów parkujących w garażu, ma wyciek jakiejś substancji i strasznie śmierdzi. Prośba o sprawdzenie.
-
Gosia11_2005
Jak widać nikt oprócz nas nie zagląda na to forum
ja zdecyduję się na netię
jak tam prace u Was w mieszkanku? ja czekam już na meble, tzn. już dość długo
może za 3 tygodnie będą już zmontowane i będzie można myśleć o przeprowadzce. Ostatnio robi się większy ruch w bloku. Ciekawe ile mieszkań jest już zasiedlonych 
ja zdecyduję się na netię
Gosia faktycznie chyba tylko my tu zaglądamy 
u nas coraz lepiej
Właściwie zostały drobiazgi. W sobote gruntowne sprzątanie. W przyszłym tygodniu (mam nadzieje) reszta mebli i rolety
No i mamy plan, że w przyszły weekend uda nam się przewieźć część gratów
na szczęście daleko nie mamy.
Też chyba zdecydujemy się na netie. Fajnie sie zapowiada ten pakiet, który jest na wszystkich możliwych ulotkach
Udało Wam się sparować dodatkowe piloty do garażu? Czy zostajecie przy jednym? My chcielibyśmy jeszcze dwa (jeden zapasowy i jedenm dla mnie) ale Pan Oskar napisał, że nie planują wizyty serwisu w najbliższym czasie, a wezwanie ich specjalnie do pilotów to koszt 250 zł pff więc odpuściliśmy. Ale może więcej osób będzie zainteresowanych i na zebraniu ogarniemy temat.
Pozdrawiamy
u nas coraz lepiej
No i mamy plan, że w przyszły weekend uda nam się przewieźć część gratów
Też chyba zdecydujemy się na netie. Fajnie sie zapowiada ten pakiet, który jest na wszystkich możliwych ulotkach
Udało Wam się sparować dodatkowe piloty do garażu? Czy zostajecie przy jednym? My chcielibyśmy jeszcze dwa (jeden zapasowy i jedenm dla mnie) ale Pan Oskar napisał, że nie planują wizyty serwisu w najbliższym czasie, a wezwanie ich specjalnie do pilotów to koszt 250 zł pff więc odpuściliśmy. Ale może więcej osób będzie zainteresowanych i na zebraniu ogarniemy temat.
Pozdrawiamy
-
Gosia11_2005
Ja też myślałam o dodatkowym pilocie, ale jakoś to nie jest temat na cito. Może trzeba się wstrzymać do planowego przyjazdu serwisu i wtedy zaatakować. U mnie meble powoli się montują więc plan jest taki, żeby max w trzeci weekend marca się przeprowadzać. Dzieciaki już nie mogą się doczekać
Jak widzę, że ruch w bloku wzmożony, w niektórych oknach już wiszą firanki, ale i borowanie w ścianach nadal słyszalne
mam nadzieję, że do końca marca wszyscy już zdążą skończyć prace budowlane
do miłego zobaczenia w realu 
Wróć do „Hynka od Jasna Invest - forum mieszkańców”