Koszty przeniesieina własności mieszkania / koszty notariusza / formalności - Avia 7
Koszty przeniesieina własności mieszkania / koszty notariusza / formalności - Avia 7
Przeglądając Tamaty z innych bloków postanowiłem również założyć temat odnośnie formalności i kosztów notariusza
Re: Koszty przeniesieina własności mieszkania / koszty notariusza / formalności - Avia 7
Czy ktoś z was ma już umówionego notariusza? Macie swojego czy pozostajecie przy tym co narzuca budimex? Wie ktoś dokładnie jakie są potrzebne dokumenty?
Re: Koszty przeniesieina własności mieszkania / koszty notariusza / formalności - Avia 7
Hej. My mamy na 6 kwietnia. W tym tyg będę dzwonił żeby się dowiedzieć jaką cenę sobie krzykną. Potem mam zamiar podzwonić do paru innych miejsc, przedstawić temu budimexowemu konkurencyjne ceny i wtedy negocjować. Bo słyszałem, że ta początkowa to kosmos.
Ja tez mam już ustalony termin przeniesienia na 12 kwietnia, ktoś już dowiadywał się odnośnie kosztów ?
Witam,
1665zl 40m2 +680 garaz
1665zl 40m2 +680 garaz
-
64m2 + wpis do hipoteki bez garażu i komórki wytargowane 1500PLN w Bdx.
toolpusher pisze:64m2 + wpis do hipoteki bez garażu i komórki wytargowane 1500PLN w Bdx.
W jaki najlepiej się z nimi targować ? Wiem ze pytanie dziwne ale co na nich „działa” żeby zeszli z ceny ?

Ja dziś dzwoniłam do tego notariusza, za mieszkanie 37,5 m z hipoteka bez komórki lokatorskiej i miejsca postojowego zaśpiewali sobie 2100, wyśmiałam ich po czyn zeszli do 1900zl.. powiedziałam ze tyle nie dam i czekam na kolejny telefon w sprawie negocjacji..
My za mieszkanie 61m z kredytem i wpisem do hipoteki, zeszlismy z 2600 zł do 2000 zł 

U nas za mieszkanie 63m2 z kredytem, miejscem parkingowym zewnętrznym i wpisem do hipoteki krzykneli sobie 2500 zł. Udało sie zbić na 1900 zł.
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”