all pisze:Z tego co widzę Pani urządziła tam sobie na stałe miejsce parkingowe. Co zjeżdżam wieczorem to stoi.
Spuścić powietrze z kół. Pomaga
all pisze:Z tego co widzę Pani urządziła tam sobie na stałe miejsce parkingowe. Co zjeżdżam wieczorem to stoi.
mmm123 pisze:all pisze:Z tego co widzę Pani urządziła tam sobie na stałe miejsce parkingowe. Co zjeżdżam wieczorem to stoi.
mmm123 pisze:all pisze:Z tego co widzę Pani urządziła tam sobie na stałe miejsce parkingowe. Co zjeżdżam wieczorem to stoi.
TomTom pisze:Czytam ten i inne tematy na forum odnośnie parkowania/sytuacji komunikacyjnej na osiedlu i nie mogę wyjść z podziwu. Ciężko znaleźć mi słowa opisujące co czuję kiedy czytam co niektóre wypowiedzi. Ludzie opamiętajcie się...mmm123 pisze:all pisze:Z tego co widzę Pani urządziła tam sobie na stałe miejsce parkingowe. Co zjeżdżam wieczorem to stoi.
Szanowny kolego, rozumiem że analogicznie kiedy spotykasz pieszego przechodzącego przez ulicę poza wyznaczonym przejściem to od razu dajesz mu klapsa w dziąsło, bo przecież trzeba go ukarać, niech cham jeden ma nauczkę... Pewnie jesteś też jednym z tych "nauczycieli" na polskich drogach którzy chcąc dać innym lekcję wywołują niebezpieczne sytuacje. Pewnie sam jesteś człowiekiem prawym i nieskazitelnym, czego Ci gratuluję.
Chyba od egzekwowania prawa są odpowiednie służby, a nie my sami. Czy coś mnie w tej kwestii ominęło i mamy samosąd? Serio uważasz, że agresją rozwiążesz problemy?
Dla jasności, nie staję w obronie kierowców parkujących niepoprawnie ale trochę ogłady... Ważmy słowa i zastanówmy się co piszemy bo nawoływaniem do agresji na pewno niczego nie osiągniemy.
Może zamiast pisać hasła w stylu "Spuścić powietrze z kół" zastanowimy się nad tym jak "wyłuskać" jak najwięcej miejsc parkingowych z przestrzeni którą mamy. Oczywiście mowa o uporządkowanym parkowaniu a nie o stawianiu słupków i zakazów wszędzie gdzie się da.
Pozdrawiam
Rafalkrk pisze:Najlepiej na chodniku zaparkować, przecież kobieta z wózkiem może przejechać ulica
Wróć do „Orlińskiego 12 (etap VIII) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości