Przychodnia / lekarz / gdzie do lekarza w pobliżu osiedli Avii Orlińsiego?

Forum osiedla Avia dla mieszkańców i osób planujących zakup. Standard wykończenia, podpisywanie umów, odbiory.
znasiek

Re: Przychodnia / lekarz / gdzie do lekarza w pobliżu osiedli Avii Orlińsiego?

Postautor: znasiek » 23 lis 2018, 22:34

a nie macie Luxmedu, teraz w większości firm nawet małych byle jakich to standard w pakiecie dla pracownika

Antysłoikk

Postautor: Antysłoikk » 24 lis 2018, 5:19

Bartek pisze:Ja nie rozumiem tego ciągłego narzekania. Przecież jeśli się komuś nie podoba to można sobie wykupić prywatną opiekę lekarską i nie czekać godzinami w kolejce do specjalisty.

Hm, przeciez mozna sie leczyc tam gdzie sie placi podatki tj rmi, rde, kra i inne wiochy itp dziwne ludziki ;)

znasiek

Postautor: znasiek » 24 lis 2018, 22:16

Antysłoikk pisze:Hm, przeciez mozna sie leczyc tam gdzie sie placi podatki tj rmi, rde, kra i inne wiochy itp dziwne ludziki ;)

Najlepsze jest Antysłoik to że leczą cię lakarze z rmi, rde, kra itp tylko o tym nawet nie wiesz hehehe.

Antysłoikk

Postautor: Antysłoikk » 01 gru 2018, 8:45

znasiek pisze:
Antysłoikk pisze:Hm, przeciez mozna sie leczyc tam gdzie sie placi podatki tj rmi, rde, kra i inne wiochy itp dziwne ludziki ;)

Najlepsze jest Antysłoik to że leczą cię lakarze z rmi, rde, kra itp tylko o tym nawet nie wiesz hehehe.

No i to jest smutne :(

Antysłoikk

Postautor: Antysłoikk » 01 gru 2018, 8:49

Antysłoikk pisze:
znasiek pisze:

Wychowujemy ich, dajemy lokum a oni placa podatki u siebie na wiokach :)

adi

Postautor: adi » 01 gru 2018, 11:43

Antysłoikk pisze:
Antysłoikk pisze:
znasiek pisze:Najlepsze jest Antysłoik to że leczą cię lakarze z rmi, rde, kra itp tylko o tym nawet nie wiesz hehehe.

Słoik, dajże już spokój, bo pomyślę, że naprawdę jesteś taki głupi, jak prezentujesz to na forum. Dałeś komuś lokum? Komu, jak komu, ale Tobie to raczej nikt tu lokum nie zawdzięcza.

Zadziwia mnie też Twoja ignorancja, naprawdę myślisz, że służba zdrowia jest finansowana z podatków lokalnych? :lol: Gratuluję rzutkości umysłu! Ale gdybyś nie był w stanie tego ogarnąć:
Ktoś płaci podatki w Polsce = ktoś może leczyć się w Polsce - trudne, nie? ;)

Antysłoikk

Postautor: Antysłoikk » 22 gru 2018, 11:45

adi pisze:
Antysłoikk pisze:
Antysłoikk pisze:No i to jest smutne :(

Słoik, dajże już spokój, bo pomyślę, że naprawdę jesteś taki głupi, jak prezentujesz to na forum. Dałeś komuś lokum? Komu, jak komu, ale Tobie to raczej nikt tu lokum nie zawdzięcza.

Zadziwia mnie też Twoja ignorancja, naprawdę myślisz, że służba zdrowia jest finansowana z podatków lokalnych? :lol: Gratuluję rzutkości umysłu! Ale gdybyś nie był w stanie tego ogarnąć:
Ktoś płaci podatki w Polsce = ktoś może leczyć się w Polsce - trudne, nie? ;)

:evil: :lol: ... hm, widzisz - akurat troche na temat publicznych wydatkow wiem wiecej niz Ty wiec moj post jest jak bardziej zasadny a Tobie zalecam poczytanie ;)

Messer

Postautor: Messer » 15 lut 2019, 13:55

Ostatnio u lekarza na Dywizjonu obiło mi się o uszy, że ma być jakaś przychodnia w Okrąglaku

Ekspresjah

Postautor: Ekspresjah » 16 lut 2019, 22:22

Messer pisze:Ostatnio u lekarza na Dywizjonu obiło mi się o uszy, że ma być jakaś przychodnia w Okrąglaku

Mam nadzieję, że tak będzie. Nie przepadam za przychodnią, do której jestem zapisana na 2 Pułku. Dziś zauważyłam, że w którymś bloku Orlińskiego od strony placu zabaw/parkingu otworzono gabinet - alergolog, medycyna podróży i coś jeszcze. Fajnie, ale niezbyt chyba popularne specjalizacje. Na osiedlu mam już "swoich" dentystów, fryzjerów, kosmetyczki. Zdecydowanie brakuje lekarza rodzinnego i... ginekologa :)

Kamila

Postautor: Kamila » 20 lut 2019, 12:21

Właśnie, przede wszystkim brakuje lekarza rodzinnego, bo niestety zawsze najdłużej się do niego czeka. Szczególnie na nowych osiedlach, gdzie jest dużo małych dzieci. Niby można wszędzie do lekarza podjechać, w mieście jest dużo przychodni, ale internista pod nosem na osiedlu byłby wspaniały. Okrąglak idealnie się nadaje swoją drogą

Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”