Z parteru juz po zamknięciu drzwi na 7 piętro jechała 19sec . Myślałem że windy będa nowoczesne i szybkobieżne a tu taki mały zonk. Myślę że na innych inwestycjach będa zamontowane szybkobieżne bo jeszcze trzeba doliczyć zatrzymywanie i wyładowania pasażerów na piętrach
Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach
Re: Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach
Miałem dzisiaj przyjemność jechać windą na klatce A oprócz tego że całe drzwi od środka były porysowane to jeszcze szybkość tej windy mnie przeraziła.
Z parteru juz po zamknięciu drzwi na 7 piętro jechała 19sec . Myślałem że windy będa nowoczesne i szybkobieżne a tu taki mały zonk. Myślę że na innych inwestycjach będa zamontowane szybkobieżne bo jeszcze trzeba doliczyć zatrzymywanie i wyładowania pasażerów na piętrach
bo u mnie będzie ich 15 pięter razy 5 mieszkań na piętrze i razy (cirka) trzy osoby w mieszkaniu 
Gucio lepiej pilnuj żebyś do windy się zmieścił
w godzinach do i z pracy może być ciężko.
gucio pisze:Miałem dzisiaj przyjemność jechać windą na klatce A oprócz tego że całe drzwi od środka były porysowane to jeszcze szybkość tej windy mnie przeraziła.
Z parteru juz po zamknięciu drzwi na 7 piętro jechała 19sec . Myślałem że windy będa nowoczesne i szybkobieżne a tu taki mały zonk. Myślę że na innych inwestycjach będa zamontowane szybkobieżne bo jeszcze trzeba doliczyć zatrzymywanie i wyładowania pasażerów na piętrachbo u mnie będzie ich 15 pięter razy 5 mieszkań na piętrze i razy (cirka) trzy osoby w mieszkaniu
Eee najlepiej na nóżkach! Jak wyrobisz sobie dobra kondycje to nawet najszybsza winda Cie nie pokona
Będąc dziś na bloku miałem Pana administratora, i udało mi się usłyszeć że w klatce A jest jakiś wyciek z rury do hali garażowej..
Jest ktoś w stanie coś więcej o tym powiedzieć, co tam naprawdę się stało?
Jest ktoś w stanie coś więcej o tym powiedzieć, co tam naprawdę się stało?
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”