Deweloper Budimex wykańcza inwestycję Avia 3 w Krakowie Czyżynach
Re: Deweloper Budimex wykańcza inwestycję Avia 3 w Krakowie Czyżynach
Jest sporo porządnych stojaków na rowery, kostka granitowa, a na środku mają być 3 duże donice z drzewkami - wokół bloku i ogródków będą żywopłoty, mają być też pnącza na tych metalowych elementach z siatki
Wszystko sprawia bardzo dobre wrażenie - przyłożyli się do detali a to cieszy 
-
Ekspresjah
Ja też byłam dziś na spacerze:) Choć jestem z 7, obeszłam oba osiedla i chyba wszystkie możliwe dziedzińce. Wasz wygląda naprawdę super:) Aż dziw, że deweloper takie ładne ławki postawił:) Chciałabym już być na Państwa miejscu i wyczekiwać na termin odbioru:)
Takie info jakby ktoś nie zaglądał do portalu klienta:
z dnia 03.03.2017r.
Informujemy, że stan zaawansowania inwestycji Osiedle AVIA na dzień 24.02.2017r. wynosi 98%.
Już tylko 2 %
z dnia 03.03.2017r.
Informujemy, że stan zaawansowania inwestycji Osiedle AVIA na dzień 24.02.2017r. wynosi 98%.
Już tylko 2 %
To jeszcze fotka ode mnie 

Super wygląda Avia 3, ten szeroki chodnik z lokalami usługowymi wzdłuż ulicy Orlińskiego - przypomina to raczej śródmiejską zabudowę. Szkoda, że po drugiej stornie ulicy nie ma też lokali usługowych i podobnego deptaka. Na tym kawałku ziemi przydałyby się jakieś drzewka albo krzewy, ciekawe jak to finalnie zagospodarują. Ale jest ładnie

Super wygląda Avia 3, ten szeroki chodnik z lokalami usługowymi wzdłuż ulicy Orlińskiego - przypomina to raczej śródmiejską zabudowę. Szkoda, że po drugiej stornie ulicy nie ma też lokali usługowych i podobnego deptaka. Na tym kawałku ziemi przydałyby się jakieś drzewka albo krzewy, ciekawe jak to finalnie zagospodarują. Ale jest ładnie
Budimex w końcu zaczął stawiać normalne, wygodne stojaki rowerowe. Szok i niedowierzanie 
A miejsca postojowe od strony północnej i południowej są pooddzielane krawężnikami i kostką brukową, szkoda że wszędzie tak nie zrobili - przynajmniej nie będzie problemu z zaparkowaniem 
zdjęcia z dzisiaj. czy ktoś orientuje się co oznaczają te żółte kropki na szybach? na niektórych nie ma ich w ogóle a na innych jest czasem całkiem sporo.

Nowy pisze:Super wygląda Avia 3, ten szeroki chodnik z lokalami usługowymi wzdłuż ulicy Orlińskiego - przypomina to raczej śródmiejską zabudowę. Szkoda, że po drugiej stornie ulicy nie ma też lokali usługowych i podobnego deptaka. Na tym kawałku ziemi przydałyby się jakieś drzewka albo krzewy, ciekawe jak to finalnie zagospodarują. Ale jest ładnie
dzisiaj widziałam jak robią nasadzenia na tych kawałkach ziemi. nie znam się za bardzo ale wygląda to na krzewy.
Odnośnie tych kropek to może jak w O8 zaznaczają rysy - miejsca do szlifowania przed odbiorami? 
HKM pisze:czy ktoś orientuje się co oznaczają te żółte kropki na szybach? na niektórych nie ma ich w ogóle a na innych jest czasem całkiem sporo.
O ile dobrze się orientuję czym są żółte kropki na szybach w nowych mieszkaniach, to po prostu takie krążki zabezpieczające szybę przed uszkodzeniem, są ze styropianu czy jakiejś pianki i są niezbyt mocno przyklejone do szyby. W każdym razie to raczej nie problem, po prostu w niektórych mieszkaniach już je zdjęto
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”