Wykańczanie mieszkań / wprowadzenie do nowego mieszkania - Avia 7

Forum dla osób, które zamierzają kupić mieszkanie lub zamieszkają w budynku Avia 7 Budimex'u w krakowskich Czyżynach.
Matys

Re: Wykańczanie mieszkań / wprowadzenie do nowego mieszkania - Avia 7

Postautor: Matys » 14 mar 2018, 15:16

U nas prace wykoczeniowe trwają w najlepsze i dzwonili do mnie 2 dni temu nt okien i zarysowań. Zapytali tylko czy ktoś jest i oni sobie spokojnie ludzi wysyłają żeby sprawdzić jak to wygląda i szlifować. Więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby wszystko działo się równocześnie.

klukli26

Postautor: klukli26 » 14 mar 2018, 16:11

Matys pisze:U nas prace wykoczeniowe trwają w najlepsze i dzwonili do mnie 2 dni temu nt okien i zarysowań. Zapytali tylko czy ktoś jest i oni sobie spokojnie ludzi wysyłają żeby sprawdzić jak to wygląda i szlifować. Więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby wszystko działo się równocześnie.

Dzięki wielkie za informacje :) szkoda by było czasu żeby nic się nie działo w mieszkaniu zanim budimex łaskawie poprawi usterki :)

MieszkankaAvii7

Postautor: MieszkankaAvii7 » 17 mar 2018, 17:34

Kiedy sie wprowadzacie?
Ktos ma moze dobrego fachowca od remontów którego móglby uzyczyc po zakonczeniu swojego remontu?
Przedłuza mi sie odbior mieszkania i juz niestety nie moge liczyc na moja ekipe remontowa bo beda prowadzili prace u kogos innego :(

Piotrekkk

Postautor: Piotrekkk » 19 mar 2018, 21:09

MieszkankaAvii7 pisze:Kiedy sie wprowadzacie?
Ktos ma moze dobrego fachowca od remontów którego móglby uzyczyc po zakonczeniu swojego remontu?
Przedłuza mi sie odbior mieszkania i juz niestety nie moge liczyc na moja ekipe remontowa bo beda prowadzili prace u kogos innego :(

Zdecydowanie mogę Ci polecić moją ekipę 2 osobową. Jak chcesz mogę Ci na priv podać numer mieszkania i sami zobaczycie jak to wygląda. Więcej informacji na priv lub piter0406@gmail.com

Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”