budynek E, piętro 7 i 1,5 atm ciśnienie na ciepłej wodzie, już większego nie będzie. Jak sąsiad na dole podczas pomiarów odkręcił wodę, spada do 1atm, ciekawe jak kilka osób odkręci wodę, do ilu spadnie... Najwyżej poproszę LCC aby w wiaderkach ciepłą wodę dostarczali lub załatwią możliwość kąpania się u sąsiadów z dolnych mieszkań

Deweloper ma to w nosie, że woda ciepła leci jak z sikawki wielkanocnej... mieści się w normie i dla nich to tyle. Oczywiście dodatkowym jeszcze argumentem jest, że za drogą baterię kupiłem i przez mieszalnik jest taki problem - 3atm zimnej wody blokuje 1,5atm ciepłej wody i mam albo bardzo gorącą lub gorącą, nie mogę ustawić letniej temperatury wody. Jak kupowałem mieszkanie, to nikt nie mówił żeby baterię kupić najtańszą, bo ciśnienia wody nie będzie na 7. piętrze

Jeśli chodzi o temperaturę w mieszkaniu, bez rolet było gorąco w domu podczas upałów, rolety w oknach pomagają znacznie obniżyć temperaturę. My mamy dwustronne (wsch - zach) mieszkanie, więc szybki przewiew w razie co i jest ok, z czasem pewnie klimę zamontujemy.