Montowanie rusztowań na budynku Orlińskiego 4
Re: Budimex wykańcza inwestycję Orlińskiego 4 w Czyżynach
Panowie i Panie niestety nie mam zdjęcia ale oznajmiam że rośnie rusztowanie od strony Stella, jak wracałem z pracy było chyba na wysokości 3 piętra
może teraz już uda się im je postawić 
Re: Montowanie rusztowań na budynku Orlińskiego 4
Słabo widać bo już ciemno ale potwierdzam 

Dzięki @morth za fotkę
Miejmy nadzieję, że tym razem rusztowanie nie zostanie rozebrane za kilka dni, jak to się stało ostatnio. Ciekawe jak szybko pójdzie im z elewacją.
Też z wczoraj

Tylko gdzie Budimex znajdzie pracowników z tak długimi rekami
, ze zdjęcia wygląda jak by rusztowanie było ustawiane przed balkonami
Będą balkony zabudowywac. . . 
Rusztowanie rośnie, myślę że jutro osiągnie wysokość 7 piętra na całej długości bloku. No fakt, zaczyna się z końcem balkonu..
@gucio to nie lepiej byłoby tak dobrać rusztowanie by można z niego zarówno montować barierki jak i ocieplać budynek..?!?
@gucio to nie lepiej byłoby tak dobrać rusztowanie by można z niego zarówno montować barierki jak i ocieplać budynek..?!?
ATM pisze:Rusztowanie rośnie, myślę że jutro osiągnie wysokość 7 piętra na całej długości bloku. No fakt, zaczyna się z końcem balkonu..
Drogi sasiedzie to chyba nie do mnie pytanie tylko do naszego inwestora
A myślałem, że zabudowa balkonów to będzie robota na czas, kiedy już będzie elewacja gotowa, podobnie jak to się odbywało w przypadku Avii 4, ale chyba jednak tu inaczej to obmyślili. No chyba, że faktycznie mają dłuuuugie ręce 
No @gucio, nie bądź taki skromny.. !

Zagadka rozwiązana

Zagadka rozwiązana

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”