Płatność transzy dla Budimexu za mieszkania w Orlińskiego 5
Re: Płatność transzy dla Budimexu za mieszkania w Orlińskiego 5
Jak tam z płatnością ostatniej raty? (pytanie szczególnie do kredytobiorców) Płacicie jutro czy czekacie do 20 sierpnia? Czy trzeba podpisać aneks do umowy deweloperskiej i kredytowej, żeby bank przesunął płatność?
Tommy , tutaj decyzja odnośnie do płatności ostatniej transzy musi mieć jakieś podstawy ; a BDX dzisiaj wykazał wyższość tradycyjnej korespondencji pisanej nad komunikacją mobilną.
3 pisma z informacją że płatność przesuwamy na sierpień dostałem ponad tydzień temu a dzisiaj smsa o zbliżającym się 20.06. terminie płatności.
nawet nogi mi opadły.
i już nie wiem których obietnic dotrzymują , a których nie.
może ktoś napisze czy wobec niego BDX dotrzymał jakiejkolwiek obietnicy.
pozdrawiam
Bogdan
3 pisma z informacją że płatność przesuwamy na sierpień dostałem ponad tydzień temu a dzisiaj smsa o zbliżającym się 20.06. terminie płatności.
nawet nogi mi opadły.
i już nie wiem których obietnic dotrzymują , a których nie.
może ktoś napisze czy wobec niego BDX dotrzymał jakiejkolwiek obietnicy.
pozdrawiam
Bogdan
Oj tam, dzisiejsze smsy to drobne niedopatrzenie informatyczne ;p Liczy się korespondencja wysyłana listem poleconym. Jeśli pozostałe terminy zostaną utrzymane zgodnie z zapewnieniem, to tylko się cieszyć z przesunięcia ostatniej raty, bo będą 2 m-ce mniej odsetek do zapłacenia.
Tommy.
spójrz na to od strony drugiej
ileż to kasy za opóźnienie BDX powinien zapłacić ( bo ktoś dłużej wynajmuje , bo ktoś nie może wynająć bo nie ma czego )
w każdym razie trzeba będzie dobrać im się do pióra , bo na razie zawodzą mnie w całej rozciągłości
trzymam kciuki
pozdrawiam
Bogdan
spójrz na to od strony drugiej
ileż to kasy za opóźnienie BDX powinien zapłacić ( bo ktoś dłużej wynajmuje , bo ktoś nie może wynająć bo nie ma czego )
w każdym razie trzeba będzie dobrać im się do pióra , bo na razie zawodzą mnie w całej rozciągłości
trzymam kciuki
pozdrawiam
Bogdan
Wróć do „Orlińskiego 5 (etap VII) – forum mieszkańców budynku”