Przyglądałam się na żywo i w avii jest większe okno.
U mnie na planie też takie jest i było (ogladalam plany w budimexie ok 2-3 tyg. temu). Zdjęcia są z początku sierpnia, ale do dziś sie nic nie zmieniło (przejeżdżałam obok).
Zmiany w projekcie nowych mieszkań w inwestycji Orlińskiego 3
-
-
Re: Zmiany w projekcie nowych mieszkań w inwestycji Orlińskiego 3
aagnieszqaa pisze:U mnie też była zmiana na Avia 5. Nikt mnie nie informował. Na planie mieszkania który dostałam jako załącznik do umowy deweloperskiej mam 2 okna w jednym z pokoi natomiast w rzeczywistości (po wybudowaniu bloku) okazało się że jest okno narożne
Wychodzi na to, że u mnie będzie podobna sytuacja. Nawet na plany czekam już ponad 2 tygodnie, gdzie większość otrzymuje je za 2-3 dni. Informacji zwrotnej z biura na ten temat także nie otrzymałam. No cóż...

Ja niestety też czekam już dwa tygodnie na plany...
Ja też tyle czekałam, ale w końcu sa...
jekatjerina pisze:aagnieszqaa pisze:U mnie też była zmiana na Avia 5. Nikt mnie nie informował. Na planie mieszkania który dostałam jako załącznik do umowy deweloperskiej mam 2 okna w jednym z pokoi natomiast w rzeczywistości (po wybudowaniu bloku) okazało się że jest okno narożne
Wychodzi na to, że u mnie będzie podobna sytuacja. Nawet na plany czekam już ponad 2 tygodnie, gdzie większość otrzymuje je za 2-3 dni. Informacji zwrotnej z biura na ten temat także nie otrzymałam. No cóż...
czy w końcu udało się uzyskać plany? ja niestety nadal czekam...
-
amm pisze:jekatjerina pisze:aagnieszqaa pisze:U mnie też była zmiana na Avia 5. Nikt mnie nie informował. Na planie mieszkania który dostałam jako załącznik do umowy deweloperskiej mam 2 okna w jednym z pokoi natomiast w rzeczywistości (po wybudowaniu bloku) okazało się że jest okno narożne
czy w końcu udało się uzyskać plany? ja niestety nadal czekam...
Niestety nie...

Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”