Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 8

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 8 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
usia

Re: Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 8

Postautor: usia » 08 sie 2016, 11:19

Ja mam w umowie termin ukończenia prac , czyli 100% ukończenia budowy i wypłata MDM na 8 paźdzernika. Mam nadzieję, że nie bedą się ociągać, bo to nie w ich interesie ;)

Krzysiek

Postautor: Krzysiek » 08 sie 2016, 11:49

karolina.j pisze:
sasiad pisze:Obecnie jest 83%. Ma ktoś może taką informację w PDF ? Pisaliśmy do Budimexu już pod koniec ubiegłego miesiąca o zamrożenie kolejnej transzy, ale póki co, bez odpowiedzi.

Cytując naszego sąsiada "sąsiada" wygląda na to, że 83% było na koniec czerwca, więc teraz powinno być nieco więcej. Ciekawe to wszystko, bo na Portalu oczywiście nic nie ma. Ostatnia wzmianka ponad miesiąc temu. Słabo z ich strony.

Pisze tak karolinka ponieważ każdy z nas ma umowe, a rozpisujecie się tutaj jak byście książki pisali, każdy widzi jak im idzie itp. , nie martw się postawią ten blok kiedyś...... ;)

sasiad

Postautor: sasiad » 08 sie 2016, 23:30

usia pisze:Ja mam w umowie termin ukończenia prac , czyli 100% ukończenia budowy i wypłata MDM na 8 paźdzernika. Mam nadzieję, że nie bedą się ociągać, bo to nie w ich interesie ;)

Będzie dobrze ;)
Też jeszcze jakiś czas temu martwiliśmy się o MDM, ale teraz nie spodziewam się niemiłych niespodzianek :)

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”