Interweniowałam u Promosy. Najpier powiedzieli mi, że musze sobie załatwiać to z Bx bo wg nich wszystko jest ok, więc poprosiłam o maila albo pismo od nich z potwierdzeniem, że wg. nich wszystko działa ok i wtedy zmienili podejście, szczególnie jak sprawdzili, że przy kaloryferach niezapowietrzonych i prawidłowo odkręconych/ustawionych temperatura w mieszkaniu wynosiła 16 st.
Sprawą zainteresował się sam Pan Lech jak również Pan Administrator i od tego czasu na razie działa ok.
Niska temperatura grzejników i automatyczna regulacja - Orlińskiego 6
Re: Niska temperatura grzejników i automatyczna regulacja - Orlińskiego 6
pauliszia pisze:Interweniowałam u Promosy. Najpier powiedzieli mi, że musze sobie załatwiać to z Bx bo wg nich wszystko jest ok, więc poprosiłam o maila albo pismo od nich z potwierdzeniem, że wg. nich wszystko działa ok i wtedy zmienili podejście, szczególnie jak sprawdzili, że przy kaloryferach niezapowietrzonych i prawidłowo odkręconych/ustawionych temperatura w mieszkaniu wynosiła 16 st.
Sprawą zainteresował się sam Pan Lech jak również Pan Administrator i od tego czasu na razie działa ok.
To chyba bede musiała zrobić tak samo bo nie ukrywam ze Lech mnie zbył a szczerze mówiąc jak tak ma wyglądać ich podejście do nas to szczerze powiem ze mam gdzieś takiego zarządcę

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”