Zwrot pieniędzy od dewelopera za różnicę w wielkości mieszkania - O8

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 8 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
usia

Re: Zwrot pieniędzy od dewelopera za różnicę w wielkości mieszkania - O8

Postautor: usia » 24 mar 2017, 9:20

A&A pisze:Widocznie każdy bank ma swoje procedury. U mnie (Pekao) niestety nie wystarczył skan pisma przesłany mailem. Musiałam pojechać do banku, przedłożyć oryginał tego pisma z Budimexu wraz z rozliczeniem i napisać własnoręcznie wniosek o wydanie oświadczenia.. Oczywiście na oświadczenie banku muszę czekać, bo nie da się napisać od razu.

:o :shock: też mam kredyt w pekao i wystarczył skan pisma na maila. Może zależy to od doradcy, a nie od banku :roll:

morth

Re: Zwrot pieniędzy od dewelopera za różnicę w wielkości mieszkania - O8

Postautor: morth » 24 mar 2017, 10:01

A&A pisze:Widocznie każdy bank ma swoje procedury. U mnie (Pekao) niestety nie wystarczył skan pisma przesłany mailem. Musiałam pojechać do banku, przedłożyć oryginał tego pisma z Budimexu wraz z rozliczeniem i napisać własnoręcznie wniosek o wydanie oświadczenia.. Oczywiście na oświadczenie banku muszę czekać, bo nie da się napisać od razu.

To widzę że zależy to od oddziały/doradcy, mam też w pekao i mi wystarczyło podesłać skan mailem.

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”