Etap VI, kupię mieszkanie, przepisanie umowy - Centralna Park
Re: Etap VI, kupię mieszkanie, przepisanie umowy - Centralna Park
To chyba warto się dowiedzieć czy uda się wynegocjować taki zapis w umowie rezerwacyjnej. O jakim forum mówisz? Może to pora na utargowanie jakiegoś rabatu bo sprawa ciągnie się już prawie rok.
Wydaje mi sie, że warto ich o to zapytać, ciekawe co powiedzą, natomiast wątpię żeby mieli to wpisać do umowy. Informację o przedłużeniu umów znalazłem na forum osiedla centralna park na Facebooku.
Trochę niestety nie nastrajają mnie pozytywnie takie opinie jak tutaj https://budujesie.pl/viewtopic.php?f=10&t=7646 . Wygląda to na podobną sytuację jak u nas.
Jeśli rzeczywiście chcieliby coś takiego odwalić to chyba tylko ogromna burza w Internecie mogłaby ich przed czymś takim powstrzymać, lub ogromny spadek zainteresowania ich ofertą spowodowany korowirusem. Pomijając już jak wielkim chamstwem by to było.
Czy kontaktował się ktoś ostatnio z biurem w sprawie pozwoleń? Z tego co widzę na bip to jak ich nie było tak nie ma a to na pewno znacznie opóźni termin oddania, sam już nie wiem czy rezygnować czy przedłużać ponownie umowę...
Probowalem mailowo w zeszlym tygodniu. Brak odpowiedzi
kimuril pisze:Probowalem mailowo w zeszlym tygodniu. Brak odpowiedzi
Proszę sprawdzić prywatne wiadomości. Pisałem ostatnio do Pana.
Przepaszam, nie zagladam tutaj za czesto. Nie mam mozliwosci wysylania tutaj prywantych wiadomosci. Prosze podesla maila na pw to wysle szczegoly.
kimuril pisze:Przepaszam, nie zagladam tutaj za czesto. Nie mam mozliwosci wysylania tutaj prywantych wiadomosci. Prosze podesla maila na pw to wysle szczegoly.
Wyslałem
Witam,
jestem zainteresowany kupnem mieszkanie 3-4 pokojowego, z obecnych odebranych etapów.
Osoby zainteresowane prosze o priv.
Pozdrawiam
jestem zainteresowany kupnem mieszkanie 3-4 pokojowego, z obecnych odebranych etapów.
Osoby zainteresowane prosze o priv.
Pozdrawiam
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”