Suri pisze:Czy ktoś z Państwa podpisał już umowę kupna miejsca postojowego ze szlabanem po zachodniej stronie? Ja ciągle zwlekam, bo nie udało mi się jeszcze odebrać mieszkania, ale w tym tygodniu chyba już się nie wywinę. Kolejka za mną ponoć długa, ale nie wiem na ile to prawda, a na ile propaganda dewelopera. Pytanie do osób, które już mają to za sobą. Kiedy nastąpi przekazanie własności aktem notarialnym? Chciałam to załatwić za jednym zamachem z mieszkaniem, ale podobno nie ma takiej możliwości. Wg handlowca mam czekać może nawet kilka miesięcy (!), bo jeszcze coś z działką wyjaśniają. Czy też takie info uzyskaliście przy podpisywaniu umowy?
Z tego co sie dowiadywalem nie ma zadnej kolejki... Chyba ze cos mnie ominelo.
Jak chcialem zeby udzielili informacji, na jakiej zasadzie bedzie sprzedaz to do tej pory nie wiedzieli, czy poleca wielkoscia mieszkan jako pierwszenstwo, czy kto pierwszy ten lepszy.
Prosze o rzetelne informacje jesli ktos faktycznie cos wie o rezerwacjach, kolejkach, bo mam wrazenie ze wiekszosc informacji to jest gdybanie.
Kazdy pisze co innego nie majac 100% potwierdzenia od wykonawcy jak faktycznie jest.