Ocieplanie i elewacja bloku Orlińskiego 6 Kraków

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 6 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Staś

Re: Ocieplanie i elewacja bloku Orlińskiego 6 Kraków

Postautor: Staś » 15 lip 2016, 20:04

Bx na swojej stronie zamieścił dziś masę nowych zdjęć. Blok mam pięknieje, ale jednym foto Bx zrobił sobie strzał w stopę. Widać niedorobkę. Brak obrzeża ( krawężników ) koło filarka przy zjeździe do garażu. Kamyczki z opaski przesypuja się swobodnie na część zieloną. Przy samym filarze widać jakieś strzępy , może nawet kawałek nie oklejonego styropianu. Słabo to wygląda. Mam nadzieję, że to poprawią.

Diament30

Postautor: Diament30 » 17 lip 2016, 17:45

Ja oglądając nasz blok w piątek zobaczyłem coś bardziej niepokojącego. Przy wjeździe do garażu widać uszkodzoną elewacje tak jakby ktoś się nie zmieścił podczas wjezdzania lub czymś zahaczyl. Niestety nie mam zdjeć , miejmy nadzieję że to naprawią.

Feelip

Postautor: Feelip » 19 lip 2016, 21:16

Diament30 pisze:Ja oglądając nasz blok w piątek zobaczyłem coś bardziej niepokojącego. Przy wjeździe do garażu widać uszkodzoną elewacje tak jakby ktoś się nie zmieścił podczas wjezdzania lub czymś zahaczyl. Niestety nie mam zdjeć , miejmy nadzieję że to naprawią.

Nie zyj wylacznie nadzieją, zglos co widzisz na odbiorze lokalu.

Staś

Postautor: Staś » 20 lip 2016, 14:05

Się dzieje.
Dziś rano naprawiano ubity tynk nad wjazdem do garażu. Pan stał na drabinie i naprawiał.
Robią też coś koło filara, tam gdzie zauważyłem brak krawężnika i jakieś strzępy. Jeszcze nie skończyli, ale już coś się zmieniło na plus.

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”