Uchwała 11/2018 w sprawie wyrażenia zgody na sprzedaż alkoholi w lokalu usługowym U4 - Avia 3
-
Re: Uchwała 11/2018 w sprawie wyrażenia zgody na sprzedaż alkoholi w lokalu usługowym U4 - Avia 3
Dla mnie sam sklep spoko - ale ten syf co robia i kartki wywieszone w oknach jakies takie powinny zniknac
Re: Uchwała 11/2018 w sprawie wyrażenia zgody na sprzedaż alkoholi w lokalu usługowym U4 - Avia 3
Nie wiem czy ktoś z Szefostwem tego sklepu już rozmawiał w sprawie tej palety czy kartonów wiec jutro do nich na spokojnie zagadam
i przedstawię propozycje poprawy relacji z nami. Każdy sklep jakoś sobie radzi z kartonami wewnątrz sklepu wiec może uda się dość do porozumienia niż tylko ich krytykować 

Szanowni Państwo,czytam te dyskusje na temat sklepu obok,którego przechodzę i mądrze Państwo piszecie,że kartki żółte poprzyklejane ,czerwony kosz,palety wiec nie rozstawione i ta reklama,która przybita nitami do elewacji jako jedyna na tej ulicy Wam te elewacje uszkodziła i oszpeciła . Zastanawia mnie fakt prawomocności tej Uchwały - kto zbierał pod nią głosy ?,w Ustawie napisane jest,że jak nie ma Zarządu a Państwo nie macie to ma obowiązek to robić Zarządca . Dlaczego głosowaliście Państwo pod uchwałą,którą dostarczał najemca sklepu ? Poza tym jesliktos z Państwa miał wątpliwości i poczuł się oszukany,że jest alkohol a miało być mięsko to zawsze jest /był czas na podważenie uchwały i ten czas to 6 tygodni od przegłosowania uchwały .Pozdrawiam
Ja jeszcze dodam, że ostatnio kilka razy tamtędy przechodziłem, raz byłem w sklepie po truskawki i za każdym razem palety to leżały, ale pod Żabką, a nie tym sklepem.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”