Mieszkania na parterze i ogródki przynależne do nich ogródki - Orlińskiego 9
Mieszkania na parterze i ogródki przynależne do nich ogródki - Orlińskiego 9
Halo czy ktoś wie jak wyglądają te ogródki przynależne do mieszań parterowych na ul. Orlińskiego 9? Zastanawiamy się nad kupnem takiego mieszkania, jednak nigdzie nie mogłam uzyskać informacji czy ten ogródek jest na stronę innego bloku, garażu, klatki schodowej co się koło nich ma znajdować oraz w jaki sposób są ogrodzone. Czy ktoś może ma wiedzę na ten temat? Lub zdjęcia takich mieszkań w wybudowanych już blokach na Orlińskiego?
Re: Mieszkania na parterze i ogródki przynależne do nich ogródki - Orlińskiego 9
Wejdź sobie na wizualizacje i makiety i tam trochę widać ze nie są ogrodzene i są w kierunku drogi wewnętrznej w osiedlu
Re: Mieszkania na parterze i ogródki przynależne do nich ogródki - Orlińskiego 9
Zobacz sobie plan mieszkania, na nim masz zaznaczony ogródek przynależący do lokalu, zobacz sobie makiety i wizualizacje bloku (choć nie bierz ich do końca na serio), a do tego skonfrontuj to z tym, jak to wszystko przedstawia plan osiedla Orlińskiego i zobacz, co będzie po tej stronie bloku, po której chcesz kupić mieszkanie
A do tego przejdź się po osiedlu, zobacz gotowe już bloki i przynależące do nich ogródki, to powinno dać Ci sporo odpowiedzi 

-
Ja kupiłam takie mieszkanie i robiłam dokładnie tak jak radzili moi poprzednicy, wszystko da się wyczytać z planów oraz porównania z makietami/zdjęciami już gotowego bloku.
Jak wyjdzie w rzeczywistości to już kwestia czasu, przekonamy się po oddaniu mieszkania
Jak wyjdzie w rzeczywistości to już kwestia czasu, przekonamy się po oddaniu mieszkania

Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”