Furtka z osiedla Avia w stronę kościoła św. Brata Alberta w Krakowie
Furtka z osiedla Avia w stronę kościoła św. Brata Alberta w Krakowie
Czy orientuje się ktoś czy jest w planie jakaś furtka w ogrodzeniu wychodząca w stronę kościóła? Oczywiscie jak skończą budować pozostałe bloki..
Re: Furtka z osiedla Avia w stronę kościoła św. Brata Alberta w Krakowie
Nie ma w planie takie furtki. Ale jak wspólnota zadecyduję, że ma powstać i przeznaczy na to środki to będzie dało się ja zrobić.
Jeśli będzie głosownie to jestem jak najbardziej za powstaniem takiej furtki.
również uważam, że taka furtka to dobry pomysł i myślę, że bardzo by się przydała 

Mnie zastanawia jednak jedna sprawa, o ile taka furtka faktycznie by się przydała, to musiałby chyba wychodzić od placu zabaw. Tymczasem on nie ma być utrzymywany przez całe osiedle Avia? W związku z tym, to nie jest tak, że wszystkie wspólnoty musiałyby się na to zgodzić? Jeśli tak, to chyba jednak nieco komplikuje całe przedsięwzięcie 

-
Nowy pisze:Mnie zastanawia jednak jedna sprawa, o ile taka furtka faktycznie by się przydała, to musiałby chyba wychodzić od placu zabaw. Tymczasem on nie ma być utrzymywany przez całe osiedle Avia? W związku z tym, to nie jest tak, że wszystkie wspólnoty musiałyby się na to zgodzić? Jeśli tak, to chyba jednak nieco komplikuje całe przedsięwzięcie
Jak to nie ? Plac zabaw należy do całej AVII, a nie tylko do naszego bloku.
Furta za Avia 8 jest przewidziana na planie osiedla, pozostaje czekać na zakończenie budowy.
Mozna przejsc furtka za avia 6 w dol do lewiatana i w lewo jest na okolo ale narazie nic nie poradzimy
Furtka może i będzie ale z tego co widziałem mieszkańcy osiedla dywizjony 303 również się od Nas odgrodzili i postawili swoje ogrodzenie. ( przy pawilonie handlowym)
Tak wiec furtka będzie prowadzić wprost na ich ogrodzenie.
No bo jak to jest że my możemy chodzić po os. Dywizjonu 303 a oni po Avii nie ?
Tak wiec furtka będzie prowadzić wprost na ich ogrodzenie.
No bo jak to jest że my możemy chodzić po os. Dywizjonu 303 a oni po Avii nie ?
Nie chrzań głupot i nie wywołuj kolejnej gównoburzy. Furtka będzie prowadziła do ulicy GMINNEJ i nikt nic tam nie ogrodzi.
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”