Gdzie będą wyrzucane śmieci w bloku Orlińskiego 1

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 1 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
slwk
Administrator

Gdzie będą wyrzucane śmieci w bloku Orlińskiego 1

Postautor: slwk » 25 lis 2014, 13:58

W innym miejscu pojawiła się ta kwestia, a że jest warta osobnego wątku, więc go zakładam i posty przenoszę tutaj.
TomDoNm pisze:Witam, tak pośrednio związane z czynszem mam pytanie.
Czy orientuje się ktoś gdzie będą wyrzucane śmieci mieszkańców Orlińskiego 1 - w sensie planowane jest jakaś wiata/wiaty śmietnikowa/e koło bloku?
Bo widziałem ostatnio rzut któregoś z pięter (pion z 16 piętrami) i, niestety poniewczasie, zacząłem się zastanawiać czy nie było tam narysowanego zsypu na śmieci (taka dziwna wnęka do jednego z mieszkań była wprowadzona).
Czy orientował się ktoś może w tym temacie?
Bo ewentualny pomysł z zsypem nieco zmroził by moje zainteresowanie inwestycją :(

keniger pisze:wedlug słów PAni z biura sprzedazy budimex nie bedzie zsypow w budynku

Mnie też wydaje się, że gdzieś widziałem, że w budynkach stawianych przez Budimex na całym osiedlu ma nie być zsypów (i bardzo dobrze). Potwierdzałoby to również to, że w gotowej już części Avii jest kolo bloku postawiona całkiem estetyczna wiata śmietnikowa, a w inwestycji Orlińskiego 4 będzie na śmietnik przewidziane osobne pomieszczenie na rogu na parterze.

pmj85

Re: Gdzie będą wyrzucane śmieci w bloku Orlińskiego 1

Postautor: pmj85 » 25 lis 2014, 23:13

na Orlińskiego 1 nie będzie zsypów. Mają być 3 albo 4 pomieszczenia w budynku przeznaczone na śmietniki. Jak znajdę chwilę, to jutro zeskanuję i wrzucę plan budynku z zaznaczonymi właśnie śmietnikami, pomieszczeniami ochrony (2 , o ile dobrze pamiętam) i wózkownią.

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”