Opóźnienie zakończenia robót na inwestycji Avia 7 w Czyżynach

Forum dla osób, które zamierzają kupić mieszkanie lub zamieszkają w budynku Avia 7 Budimex'u w krakowskich Czyżynach.
eve

Opóźnienie zakończenia robót na inwestycji Avia 7 w Czyżynach

Postautor: eve » 30 sie 2017, 17:28

no i stało się...

Dzisiaj Bdmx przysłał informację o przesunięciu terminu zakończenia robót o 2 miesiące, na 15 listopada.
Szkoda, że nie zrobił tego wcześniej :|

Matys

Re: Opóźnienie zakończenia robót na inwestycji Avia 7 w Czyżynach

Postautor: Matys » 31 sie 2017, 11:21

Szczerze, to ja byłem pewien, że zakończenie jest w listopadzie :) Więc widząc, że jest opóźnienie myślałem, że chodzi o grudzień/styczeń. Ale to chyba i tak nie robi różnicy skoro terminy odbiorów nie ulegają zmianą.

Pozdrawiam!

Ekspresjah

Postautor: Ekspresjah » 31 sie 2017, 21:21

Ja też nie panikuję. Przynajmniej jeszcze przez kilka miesięcy nie wzrosną odsetki w banku. Mój bank wymaga jednak podpisania aneksu do umowy deweloperskiej. Poinformowałam już o tym Budimex, ale dotychczas nikt nie odpisał.

_dani

Postautor: _dani » 31 sie 2017, 21:26

W mailu a dokładniej w jednym z załączników jest nr telefonu, na który trzeba zadzwonić i umówić sie na podpisanie aneksu. Z tego co mi powiedziano od poniedziałku 04.09 zaczyna sie podpisywanie aneksów dla A7. Koszt aneksu jest po stronie dewelopera.

Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”