Witajcie,
Czy ktoś z was uczestniczył w tym "sekretnym" spotkaniu o którym ja dowiedziałem się z maila od zarządcy dzisiaj? Ja odbierałem mieszkanie w pierwszym terminie ( i nie odebrałem wtedy jak i wiele osób) z końcem lipca więc ciekawi mnie czy ktoś w ogóle z mieszkańców bloku brał w tym spotkaniu udział... tym bardziej, że nie rekolektuje takiego wątku na forum a nie wierzę aby tak istotny event nie został tutaj wspomniany.
Zebranie wspólnoty mieszkaniowej (21/07/2017) - Orlińskiego 10
Re: Zebranie wspólnoty mieszkaniowej (21/07/2017) - Orlińskiego 10
Normalny proceder budimexu, uchwala sobie wszystko co tylko chce z zarządcą. W innych blokach mieli dokładnie taka sama sytuację.
-
Normalny proceder wszedzie akurat, i tak sa wtedy wiekszosciowym wlascicielem bloku wiec co za roznica? A z tego co pamietam jest iles ustaw ktore utrzeba uchwalic tak czy siak na samym poczatku.
Mysle, że w takim razie trzeba zwrócic sie do zarządcy niech udostepni liste obecnosci, bo przecież taka powinna być sporządzona 

-
Z tego co pamietam byla w kartotece.
ragandbones pisze:Z tego co pamietam byla w kartotece.
Dzieki, znalazlem w kartotece.
A gdzie niby była informacja że się odbędzie takie spotkanie ?
tak samo u mnie, dowiedziałem się o niby spotkaniu jak już dawno było po 

Z podjetych uchwał wynika, że w tym zebraniu uczestniczyło 2 lokatorów z jednego z mieszkań. No i oczywiście przedstawiciel Budimexu. I tak jak juz ktoś zauważył, to stała praktyka. Pierwsze zebranie wspólnoty jest po podpisaniu aktu przez pierwszą osobę. Na resztę niestety nie czekają
-
masterkrk pisze:tak samo u mnie, dowiedziałem się o niby spotkaniu jak już dawno było po
Nie byles wlascicielem mieszkania to w czym chciales uczestniczyc?
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”