Wita, czy ktoś z sąsiadów ma taki problem, że od wczoraj (godziny popołudniowe) nie ma w mieszkaniu ciepłej wody (nie chodzi o samo podgrzanie, ale o to że woda w ogóle nie leci)?
Oczywiście wszystkie zawory mam odkręcone, jeszcze wczoraj rano woda była.
Brak ciepłej wody / woda nie leci - budynek Avia 3
Re: Brak ciepłej wody / woda nie leci - budynek Avia 3
Która klatka/Piętro??
Coś takiego należy zgłaszać natychmiastowo!! Często budowlańcy mają gdzieś to co jest napisane w "instrukcji obsługi mieszkania", wiercą/tną gdzie popadnie i trafiają na rury. Słyszałem od gostka z Budimexu, jak hydraulik ciął posadzkę, żeby przedłużyć odpływ i przeciął rurkę z wodą. Nie zazdroszczę sąsiadowi piętro niżej, jeżeli już zrobił remont :/
Coś takiego należy zgłaszać natychmiastowo!! Często budowlańcy mają gdzieś to co jest napisane w "instrukcji obsługi mieszkania", wiercą/tną gdzie popadnie i trafiają na rury. Słyszałem od gostka z Budimexu, jak hydraulik ciął posadzkę, żeby przedłużyć odpływ i przeciął rurkę z wodą. Nie zazdroszczę sąsiadowi piętro niżej, jeżeli już zrobił remont :/
klatka D, piętro 4 - z tym że u mnie żadnych remontów już nie było, więc jeśli gdzieś zostało coś zostało przecięte to niżej :/
Do administracji próbujemy się dodzwonić
Do administracji próbujemy się dodzwonić
Ostatnio zmieniony 25 paź 2017, 13:02 przez ked14, łącznie zmieniany 1 raz.
Po rozmowie z administracją dostałem informację cyt: "Wczoraj coś Budimex faktycznie robił". Generalnie ma wysłać konserwatora, zobaczymy co powie. U sąsiada z piętra (po przeciwnej stronie) woda jest, więc wygląda na to że coś z konkretnym pionem jest nie tak :/
Wczoraj rozmawiałam w hali garażowej z robotnikami i mówili ze była wyłączona ciepła woda bo coś naprawiali, potwierdzam 

dexter pisze:Wczoraj rozmawiałam w hali garażowej z robotnikami i mówili ze była wyłączona ciepła woda bo coś naprawiali, potwierdzam
tylko że dzisiaj dalej nie działa, więc pytanie czy nie zapomnieli włączyć

W Klatce D była woda od rana, chyba że teraz coś wyłączyli - może to inny problem ?
dexter pisze:W Klatce D była woda od rana, chyba że teraz coś wyłączyli - może to inny problem ?
Wydaje mi się, że to problem z jakimś konkretnym pionem, a nie całym blokiem, bo tak jak wcześniej pisałem u sąsiada z piętra woda jest
też miałam dziś ten problem
wydaje mi się ze moze mieć to coś wspólnego z nieprzyjemnym zapachem na klatce schodowej. Przynajmniej u nas ( klatka B) kilka dni śmierdziało szambem
wczoraj w ciągu wentylacyjnym słychać było jakby chodziła jakaś maszyna.

maamba pisze:też miałam dziś ten problemwydaje mi się ze moze mieć to coś wspólnego z nieprzyjemnym zapachem na klatce schodowej. Przynajmniej u nas ( klatka B) kilka dni śmierdziało szambem
wczoraj w ciągu wentylacyjnym słychać było jakby chodziła jakaś maszyna.
rozumiem, że u Pani już jest ok?
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”