[Bud. D] Kosze na śmieci wokół nowego bloku - Centralna Park
[Bud. D] Kosze na śmieci wokół nowego bloku - Centralna Park
Witam, czy ktoś z obecnie mieszkających osób orientuje się w temacie koszy na śmieci przy klatkach? Większość nowych budynków takie kosze posiada, a u nas niestety prócz kontenerów nie ma nic. Doprowadza to do tego, że już teraz wokół zieleni jest pełno kiepów. 

Re: [Bud. D] Kosze na śmieci wokół nowego bloku - Centralna Park
nie będzie koszów
Będą kosze. Deweloper tego nie organizuje ale Nawigator ma zamiar kupić kosze (można o tym przeczytać w panelu Nawigatora na forum dyskusyjnym mieszkańców).
Dokładnie - w sensie, że LC corp miało problemu z "pajacami" na innych inwestycjach, że im kosze przeszkadzały przy klatkach więc ich nie montują.
sojus pisze:Dokładnie - w sensie, że LC corp miało problemu z "pajacami" na innych inwestycjach, że im kosze przeszkadzały przy klatkach więc ich nie montują.
Ryly, to jest argument?

Ja mam kontakt z ludźmi jako z klientami więc wiem jakich pajaców mamy w kraju - ja się nie dziwie.... To oni decysują a jak się to komuś nie podoba to po co kupował tam mieszkanie 

Ale, za przeproszeniem, pitolenie. LCC polecialo po kosztach w wielu aspektach niczym po bandzie, wiec jak ktos wierzy w teksty typu 'bo na innych inwestycjach to zrobilismy i byly problemy, wiec tutaj od tego odeszlismy', to pogratulowac 

Ja nie muszę wierzyć - ja to wiem a skąd to już moja tajemnica
taki jest biznes...

o ile dobrze pamiętam, to pytałem o to przy odbiorze, i osoba z lcc twierdziła, że kosze będą - tylko są schowane w tym murowanym miejscu kolo parkingu gdzie beda duze kosze na smieci - jak kontenery znikna. Powiedziala ze narazie ich nie wystawiają bo mało osób mieszka i boją się że rozkradną...
sojus pisze:nie będzie koszów
Pojawiły się kosze. Dzięki, że jednak dałeś im zezwolenie, sojus.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”