Uszkodzony samochód (lusterko) przy ul. Orlińskiego w Krakowie (16/17.11)
Uszkodzony samochód (lusterko) przy ul. Orlińskiego w Krakowie (16/17.11)
Dnia 16/17.11.2017 ktoś uszkodził mi samochód, stał zaparkowany prawidłowo wraz z innymi samochodami wzdłuż ulicy Orlinskiego. Ktoś zawadził o lusterko samochodu i oderwał obudowę lusterka. Niestety przy samochodzie nie znalazłam obudowy, gdyby ktoś znalazł czerwoną obudowę od lusterka, to proszę o informację. Również apeluję o ostrożną jazdę i uważajcie na inne samochody!!!!!!
Re: Uszkodzony samochód (lusterko) przy ul. Orlińskiego w Krakowie (16/17.11)
BarS pisze:Dnia 16/17.11.2017 ktoś uszkodził mi samochód, stał zaparkowany prawidłowo wraz z innymi samochodami wzdłuż ulicy Orlinskiego. Ktoś zawadził o lusterko samochodu i oderwał obudowę lusterka. Niestety przy samochodzie nie znalazłam obudowy, gdyby ktoś znalazł czerwoną obudowę od lusterka, to proszę o informację. Również apeluję o ostrożną jazdę i uważajcie na inne samochody!!!!!!
Jakby faktycznie stał zaparkowany prawidłowo (w miejscu do tego wyznaczonym), to raczej problemu by nie było

Re: Uszkodzony samochód (lusterko) przy ul. Orlińskiego w Krakowie (16/17.11)
stał zaparkowany prawidłowo, a ludzie nie potrafią jeździć i zachowywać się stosowanie (zostawić karteczkę, że przeprasza, bo niechcący uszkodziło się komuś samochód), ale widzę że inni wyciągają z tej sytuacji wnioski i zaczynają składać lusterka, ja też już tak robię
-
Pouszkadzane samochody wzdłuż ul. Orlińskiego w Krakowie - co zrobić
Witam
W zeszłym tyg zostało uszkodzonych kilka pojazdów wzdłuż ul.Orlińskiego ( przynajmniej 10 naliczyłem ) pourywane lusterka z jednej lub obu stron . Mam pytanie czy właściciele pouszkadzanych samochodów zgłosili sprawę na komisariat policji na os. Zgody ?żeby policja jakoś zareagowała Aby wyeliminować na przyszłość takie zagrania ?
W zeszłym tyg zostało uszkodzonych kilka pojazdów wzdłuż ul.Orlińskiego ( przynajmniej 10 naliczyłem ) pourywane lusterka z jednej lub obu stron . Mam pytanie czy właściciele pouszkadzanych samochodów zgłosili sprawę na komisariat policji na os. Zgody ?żeby policja jakoś zareagowała Aby wyeliminować na przyszłość takie zagrania ?
Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”