Sprzątanie po psie / utrzymanie czystości w klatce D - Avia 3
Sprzątanie po psie / utrzymanie czystości w klatce D - Avia 3
Właściciel psa który kolo 21 zasikał cały parter/korytarz klatka D i windę proszony jest o posprzątanie tego !! Smród się roznosi. Szanujmy się.
Re: Sprzątanie po psie / utrzymanie czystości w klatce D - Avia 3
Nie chcę być jakoś bardzo upierdliwa, ale ogólnie zaczyna coraz bardziej "walić szczochem" przed wejściem do klatki i na klatce codziennie... Ściany/Elewacja też prezentują się coraz gorzej... 

-
Właściciel tego psa kultura osobista ponąć nie grzeszy... Podobno pani sprzątająca która zwróciła mu uwagę usłyszała że jak ona ma z tym problem to niech sobie sprząta sama...także ten...pies sam z siebie na klatce nie sika..mam psa i czasem cały dzień siedzi w domu i jakoś potrafi dotrzeć do trawnika zdala od klatki
Warto chyba jednak zwrócić uwagę właścicielom psów w klatce d a szczególnie wspomnianej Pani. Ta elewacja ocieka moczem coraz bardziej. Rozumiem, że właściciele psów nie będą mieli nic przeciwko jak ktoś codziennie będzie im sikał na drzwi wejściowe. Jeden problem to że deszcz tego nie zmywa a drugi że śmierdzi to coraz bardziej.
Chyba można przypilnować swojego psa? Szanowni państwo, trochę szacunku. Pies może sikać na trawniku nie musi uprzykrzać życia dziesiątkom innych mieszkańców. Inni mieszkańcy nie sikają państwu pod drzwiami ani nie wyprowadzają psów pod państwa drzwi.
z wyrazami szacunku
Chyba można przypilnować swojego psa? Szanowni państwo, trochę szacunku. Pies może sikać na trawniku nie musi uprzykrzać życia dziesiątkom innych mieszkańców. Inni mieszkańcy nie sikają państwu pod drzwiami ani nie wyprowadzają psów pod państwa drzwi.
z wyrazami szacunku
-
Niestety takie są uroki ludzi. Praca z ludźmi, czy mieszkanie w dużych blokach niestety wiążę się z tym, że zawsze trafią się ludzie, którzy nie widzą nic więcej jak czubek swojego nosa. W klatce E z psami jest podobnie. Mam sąsiada janka muzykanta, który chyba specjalnie jak tylko chcę odpocząć to napiernicza muzą z mocnym głośnikiem niskotonowym(głównie taco hemingway- czasami w kółko to samo). U góry jak dzieciaki biegają, to widać u mnie jak delikatnie rusza się lampa, a z boku dzieciak rzuca czymś o ścianę. Hitem było jak obudziłem się w piątek/sobotę o północy jak śpiewali sto lat(bez kitu myślałem, że ktoś jest u mnie mieszkaniu).
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”