Włamanie do samochodu / czy ktoś coś widział - parking za szlabanem między O4 a O6

Forum przeznaczone dla właścicieli miejsc parkingowych naziemnych zlokalizowanych na parkingu wielostanowiskowym za blokami Orlińskiego 4 i Orlińskiego 6 w Krakowie.
Prazmok666

Włamanie do samochodu / czy ktoś coś widział - parking za szlabanem między O4 a O6

Postautor: Prazmok666 » 17 gru 2018, 22:25

Dzień dobry, w nocy z 16 na 17 grudnia 2018, na naszym parkingu za szlabanem dokonano włamania do mojego samochodu - brązowy VW . kombi (wybita szyba, skradziony panel navi, raczej profesjonalne działanie). Jeśli dysponują Państwo jakimikolwiek informacjami w sprawie bardzo proszę o kontakt telefoniczny pod numerami: 515 577 531 lub 508 938 937 albo e-mail: prazmowski.mateusz@gmail.com.
Z góry dziękuję za pomoc i przy okazji może to dobry moment aby poruszyć temat monitoringu parkingu. Co państwo o tym myślicie?

lukaszstrak

Re: Włamanie do samochodu / czy ktoś coś widział - parking za szlabanem między O4 a O6

Postautor: lukaszstrak » 29 gru 2018, 0:31

Współczuje incydentu. Uważam, że montaż kamer to świetny pomysł. Tym bardziej, że mnóstwo osób przechodzi koło naszego parkingu z przystanku. Pytanie o cenę takiego monitoringu?
Nie wiem czy to dobry pomysł poruszać tę kwestię w tym wątku, ale pozostaje jeszcze kwestia drzew. Bardzo mała ich liczba się u nas przyjęła, a z tego co wiem w ramach rękojmi deweloper powinien dokonać kolejnych nasadzeń. Oczywiście nie teraz, ale znając życie trzeba działać wcześniej. Czy ktoś pisał/dzwonił w tej sprawie do zarządcy?

Wróć do „Parking naziemny za blokami Orlińskiego 4 i 6 - forum właścicieli miejsc”