Pilot do szlabanu / dorobienie pilota do szlabanu - Orlińskiego 1

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 1 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
sunder_fresh

Pilot do szlabanu / dorobienie pilota do szlabanu - Orlińskiego 1

Postautor: sunder_fresh » 28 sty 2019, 16:40

Witam czy probowal ktos z Was dorabiac pilota do parkingu (szlabanu)??

Czy jest mozliwe zakodowanie go pilotem samokodujacym czy raczej u producenta, badz administracji? :D

gucio

Re: Pilot do szlabanu / dorobienie pilota do szlabanu - Orlińskiego 1

Postautor: gucio » 28 sty 2019, 18:10

Musisz zadzwonić do Budimexu powiedzieć o co chodzi oni występują do firmy o dodatkowy pilot A Ty czekasz "trochę" potem płacisz i masz . . .

sunder_fresh

Postautor: sunder_fresh » 29 sty 2019, 11:50

a jaki koszt takiego pilota???

Fedaykin

Postautor: Fedaykin » 29 sty 2019, 12:12

gucio pisze:Musisz zadzwonić do Budimexu powiedzieć o co chodzi oni występują do firmy o dodatkowy pilot A Ty czekasz "trochę" potem płacisz i masz . . .

Serio? Nie da się załatwić tego w jakiś inny sposób? Te piloty to badziew, mój już się zaczął rozpadać.

sunder_fresh

Postautor: sunder_fresh » 29 sty 2019, 13:35

Sa piloty za pomoca ktorych kopiujesz sygnal z oryginalnego pilota 20zl na aukcjach. Ale nie wiem czy mechanizm na szlabanie nie ma jakis zabezpieczen albo sygnal zmienia sie dynamicznie. Jesli sygnal jest najprostszy z mozliwych czy staly to mozna takim pilotem go skopiowac w 20sekund.

Nie wiem czy to ktos testowal?

czekamy 2017

Postautor: czekamy 2017 » 30 sty 2019, 7:32

Fedaykin pisze:
gucio pisze:Musisz zadzwonić do Budimexu powiedzieć o co chodzi oni występują do firmy o dodatkowy pilot A Ty czekasz "trochę" potem płacisz i masz . . .

Serio? Nie da się załatwić tego w jakiś inny sposób? Te piloty to badziew, mój już się zaczął rozpadać.

do zarządcy należy się zgłosić, parkingiem zarządza ZZN ul. Kapelanka 17

gucio

Postautor: gucio » 30 sty 2019, 20:39

czekamy 2017 pisze:
Fedaykin pisze:

do zarządcy należy się zgłosić, parkingiem zarządza ZZN ul. Kapelanka 17

Nie wiem jak jest obecnie, ja musiałem tak załatwić mnie zarządca wysyłał do Budimexu bo ten był wtedy zarządcą. . .

sunder_fresh

Postautor: sunder_fresh » 06 lut 2019, 13:14

Dostalem info od naszego administratora, ze trzeba uderzyc do administratora budynkow O4,O6, ktory obsuguje parking. Ma ktos moze namiary??

gapek

Postautor: gapek » 07 lut 2019, 0:16

sunder_fresh pisze:Dostalem info od naszego administratora, ze trzeba uderzyc do administratora budynkow O4,O6, ktory obsuguje parking. Ma ktos moze namiary??

Zarządca parkingu za o4 i o6 to promos, parkingiem tzw. kolorowym (przy O1) zarządza Zzn.

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”