Zabrudzona elewacja inwestycji Budimexu Orlińskiego 4

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 4 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
iti

Zabrudzona elewacja inwestycji Budimexu Orlińskiego 4

Postautor: iti » 24 lut 2016, 17:54

Już kilka osób zwracało na to uwagę, ale tekst o tym pojawił się też na stronie, czyli zabrudzenia elewacji Orlińskiego 4, które pojawiły się po ostatnich deszczach na dole balkonów. Wygląda to mało estetycznie i dobrze byłoby ten problem jakoś sensownie rozwiązać... A poniżej jeszcze jedno zdjęcie, na którym widać, jak to wygląda :?

Obrazek

morth

Re: Zabrudzona elewacja inwestycji Budimexu Orlińskiego 4

Postautor: morth » 24 lut 2016, 18:48

Nie uważacie że jak trawa uronie to problemu nie będzie bo :

a) deszcz padający na trawę a nie na ziemie/błoto nie będzie odbijał się "brudny" na balkon
b)trawka zakryje spody balkonów, które będą mogły być lekko przybrudzone i tego się nie uniknie
c) Jak wyrosną żywopłoty, które chyba tam są posadzone wzdłuż chodnika ( jeśli nie to poprawcie mnie) to nawet jak będą brudne, te pierwsze balkony nie będzie tego widać z ulicy :P

Kala

Re: Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach

Postautor: Kala » 06 mar 2016, 17:13

Dzisiaj widziałam, że zasłonili te trzy balkony na parterze od strony zachodniej co są najbliżej ul. Orlińskiego. Pewnie nie chcą by bardziej się ubrudziły :D

M&M

Re: Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach

Postautor: M&M » 07 mar 2016, 9:41

Kala pisze:Dzisiaj widziałam, że zasłonili te trzy balkony na parterze od strony zachodniej co są najbliżej ul. Orlińskiego. Pewnie nie chcą by bardziej się ubrudziły :D

Pewnie pomalowali je jeszcze raz i chronią przed ubrudzeniem

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”