Zakupy w supermarketach

A jeśli ktoś ma ochotę pogadać o czymkolwiek, to zapraszamy na to forum dotyczące różnych różności. Uprasza się jednak o niedodawanie reklam oraz linków reklamowych!
knd

Zakupy w supermarketach

Postautor: knd » 03 kwie 2020, 11:01

Witam,

gdyby ktoś chciał się dzisiaj wybrać na zakupy, to radzę uzbroić się w cierpliwość, albo jechać z samego rana.

Ja pojechałem o 6.30 i w Aldi, Carrefourze, Biedronce i Lidlu była mega kolejka do wejścia, bo wiadomo - wpuszczają teraz ograniczoną ilość osób.

Pojechałem do Auchan i tam z samego rana nie było kolejki (byłem lekko przed 7), ale wychodząc już widziałem że kolejka wystaje poza centrum handlowe.

Z moich obserwacji wynikało, że w okolicy Czyżyn w kolejce stały głównie osoby starsze (bo wiadomo, dużo tutaj mieszka osób starszych i oni wstają rano), a w Auchan były głównie osoby młodsze, których dużo tam mieszka, a one lubią sobie pospać i rano nie ma takiej dużej konkurencji do wejścia.

Mam nadzieję, że komuś przyda się to info. :)

marcin81

Re: Zakupy w supermarketach

Postautor: marcin81 » 03 maja 2021, 4:48

Zacznij kupować w polskich sklepach to nie będziesz miał problemu. Typowe kredyciarskie problemy. Daj zarobic Polakowi, bo całe życie będziesz dymał za 3000 z pętlą na szyi na 25 lat.

fireworks

Re: Zakupy w supermarketach

Postautor: fireworks » 20 maja 2021, 7:25

W tygodniu popołudniami też nie najlepiej...

Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”