Zakup miejsc parkingowych do mieszkań przy Orlińskiego 4

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 4 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
slwk
Administrator

Zakup miejsc parkingowych do mieszkań przy Orlińskiego 4

Postautor: slwk » 18 wrz 2014, 21:29

Zakładam nowy temat związany z zakupem miejsc postojowych pod budynkiem przy Orlińskiego 4. Wcześniej pojawiły się już posty, które dotyczyły sprawy, dlatego zamieszczam je poniżej. Czyli myślicie, że da się kupić coś nieco później?

slwk
Administrator

Re: Zakup miejsc parkingowych do mieszkań przy Orlińskiego 4

Postautor: slwk » 18 wrz 2014, 21:41

iti pisze:Kilka miejsc postojowych? To wychodzi na to, że ciężko będzie później coś dokupić :/
Ciekawe jak to realnie wygląda, zawsze też mogą mówić, że zostało kilka, żeby bardziej skłonić ludzi do zakupu.

Dota pisze:@iti - mały update - są zarezerwowane, zostało też tylko kilka miejsc postojowych

iti pisze:Kilka miejsc postojowych? To wychodzi na to, że ciężko będzie później coś dokupić :/
Ciekawe jak to realnie wygląda, zawsze też mogą mówić, że zostało kilka, żeby bardziej skłonić ludzi do zakupu.

Dota pisze:@iti doradca z Budimexu zapewnil mnie, zeby sie tym nie martwic, poniewaz w planach jest wybudowanie odrebnego parkingu dla mieszkancow, zatem spokojnie w pozniejszym okresie bedzie mozna kupic miejsce postojowe

ATM pisze:Natomiast parking, który zlokalizowany będzie obok bloku na Orlińskiego 4 będzie dostępny (z tego co wiem) dla wszystkim mieszkańców (Orlińskiego i Avia) co przy dobrej cenie za miejsce postojowe i dużym zainteresowaniu może spowodować, że ktoś przegapi okazję kupna. :) Ciekaw jestem jaka będzie cena takiego miejsca (handlowiec kiedyś powiedział że zbliżona do naszych) aczkolwiek prawdy się dowiemy jak oferta się pojawi..

ATM

Postautor: ATM » 18 wrz 2014, 23:17

Dziś uzyskałem informację, że deweloper zamierza niebawem wprowadzić do sprzedaży miejsca postojowe na parkingu obok O4. Cena miejsc ma być identyczna jak u nas (24600pln).

jasiek

Postautor: jasiek » 19 paź 2014, 1:09

No z tego co ja pytalam to miejsca na wprost klatek są sprzedane wszystkie. Ale mowila mi babeczka, ze jeszcze nie wiadomo kiedy te boczne zaczną sprzedawać bo na razie nie ma takiego zainteresowania.

Staś

Postautor: Staś » 11 sty 2015, 18:12

Wrzucam mapkę przewidywanego "uparkingowienia" naszej okolicy

Obrazek

maks

Postautor: maks » 12 sty 2015, 2:54

Staś pytanie o parking na pasie startowym - cos wiecej wiesz na ten temat? Jak na razie mega wielki, ale czy tam nie maja byc place zabaw etc?

iti

Postautor: iti » 12 sty 2015, 12:46

Place zabaw to chyba tylko na ogrodzonej części pasa przy osiedlu Avia. Orlińskiego takich cudów ma nie posiadać ;)

Pasiek

Postautor: Pasiek » 28 sty 2015, 15:40

Czy ma ktoś z was jakieś informacje na temat rozpoczęcia sprzedaży miejsc parkingowych od południowej strony naszego budynku? Kiedy/Cena (pewnie i tak wysoka :evil: )

E9KCP14

Postautor: E9KCP14 » 29 sty 2015, 0:31

Budowa, oraz rozpoczęcie sprzedaży miejsc będzie w lutym. Ceny nie znam.

iti

Postautor: iti » 29 sty 2015, 13:20

Jakbym miał zgadywać, jakie będą tam ceny miejsc parkingowych, to obstawiałbym, że mniej więcej 24 000 zł ;)

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”