[Bud. D] Ocieplanie i elewacja inwestycji Centralna Park LC Corp Kraków
Re: [Bud. D] Ocieplanie i elewacja inwestycji Centralna Park LC Corp Kraków
Pod pewnym kątem na żywo widać bąbelki, wszystko okaże się, jak skończą ;D
a tymczasem na stronie LCC pojawiły się nowe fotki 

http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=138449135&postcount=9352 pisze:
Nie wiem jak, skąd i czy to prawdziwe, ale wygląda na to że na tej stronie mają zdjęcia z naszego parkingu podziemnego 
investmap.pl/watek/krakow-centralna-park,89945

O, dzieki za link!kustosz pisze:Nie wiem jak, skąd i czy to prawdziwe, ale wygląda na to że na tej stronie mają zdjęcia z naszego parkingu podziemnego

wow dzieki za info - wyglada super - ciekawe jak pierwsi ogladajcy jakie wrazenia 

Tez byłem ogromnie zaskoczony 
Swoją drogą to zabawne że jakiś serwis ma lepsze info i foty niż sami mieszkańcy

Swoją drogą to zabawne że jakiś serwis ma lepsze info i foty niż sami mieszkańcy

Przypuszczam, że to ktoś z pracowników, albo z odbiorów.
Ładnie to wszystko wygląda, faktycznie deweloper LC Corp nie ma się czego wstydzić
Ciekawe czy takie samo będzie wrażenie, jak już zaczną się odbiory nowych mieszkań od dewelopera, bo tu wszystko wygląda bez zarzutu
Dajcie znać, jak idą wstępne przeglądy lokatorskie, może więcej zdjęć ktoś tam wrzuci, bo ciekawi mnie, jaką jakość zaprezentuje ten deweloper, zwłaszcza na tle innych firm z branży działających w dzielnicy 

To jeszcze kilka moich zdjęć z ostatniego spaceru
Osiedle wygląda naprawdę całkiem ciekawe, są też niezłe zdjęcia Centralna Park na stronie. Uderza w tej okolicy ilość wolnej przestrzeni, ciekawe, jak ona zostanie zagospodarowana, ale mam przeczucie, że okolice Elektrociepłowni będą się w najbliższych latach bardzo zmieniały 

Jest też trawa pod blokiem i drzewka, choć jak na razie, bardzo mizerne. Szkoda, że się nie postarali i nie zasadzili nieco starszych, bo przecież można, a jednak bardziej cieszyłyby oko
A zieleni, to nie ma za dużo w tej okolicy.

Jest też trawa pod blokiem i drzewka, choć jak na razie, bardzo mizerne. Szkoda, że się nie postarali i nie zasadzili nieco starszych, bo przecież można, a jednak bardziej cieszyłyby oko

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”