Zauważyłem także, że komuś się nudziło i na parterze przed wejściem do windy powstał piękny rysunek na ścianie. Zachowanie godne pożałowania. Szkoda

abcd pisze:A brama od garażu jest zepsuta, ze od kilku dni non-stop otwarta?
luk pisze:abcd pisze:A brama od garażu jest zepsuta, ze od kilku dni non-stop otwarta?
Jest informacja na tablicy ogloszen. Komus sie nie zamknela i wyglada na to, ze na wlasna reke probowal ja 'naprawic'.
Vissas pisze:My dzis spimy testowo.glosna strasznie wentylacylacja na dachu . Gdzies auto alarm dzwoni... niestety drzwi do klatki 4 caly czas orwarte i widze ze uszczelka juz popsuta:/ kazdy moze wejsc do klatki - slabo:(
luk pisze:abcd pisze:A brama od garażu jest zepsuta, ze od kilku dni non-stop otwarta?
Jest informacja na tablicy ogloszen. Komus sie nie zamknela i wyglada na to, ze na wlasna reke probowal ja 'naprawic'.
michaljg pisze:Mamy nadzieje, ze niemowlak nas tez nie będzie budził w czasie ciszy nocnej
kustosz pisze:Vissas pisze:My dzis spimy testowo.glosna strasznie wentylacylacja na dachu . Gdzies auto alarm dzwoni... niestety drzwi do klatki 4 caly czas orwarte i widze ze uszczelka juz popsuta:/ kazdy moze wejsc do klatki - slabo:(
Na którym piętrze mieszkacie i w której klatce, że słychać u Was wentylację?
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości