[Bud. B] Drzwi wejściowe do mieszkania / dodanie drugiego zamka - Centralna Park
[Bud. B] Drzwi wejściowe do mieszkania / dodanie drugiego zamka - Centralna Park
Hej czy komus udalo sie zrobic zdjecie drzwi wejsciowych do mieszkania? Jesli tak to podeslijcie zdjęcie
. Czy po odbiorze jest mozliwosc wymiany? Bo z tego co pamietam maja jeden zamek ;(

Re: [Bud. B] Drzwi wejściowe do mieszkania / dodanie drugiego zamka - Centralna Park
Jak ja byłam na przeglądzie, to drzwi były w formie atrapy (metalowe). W budynku D tak, mają tylko jeden dolny zamek zamykany tylko na klucz. Wątpię, żeby można było wymienić drzwi, ale myślę, że można dorobić po prostu dodatkowy zamek górny.
Re: [Bud. B] Drzwi wejściowe do mieszkania / dodanie drugiego zamka - Centralna Park
Tylko chyba wowczas traca gwarancje. U nas na przegladzie juz byly drzwi docelowe i srednjio jestem z nich zadowolona ;(.
Ale tu masz racje ze chyba nie mozna wymienic ;(
Ale tu masz racje ze chyba nie mozna wymienic ;(
Na przeglądzie (dwa tygodnie temu) drzwi wejściowe były już zamontowane. Można dorobić drugi zamek u producenta drzwi (namiary dostaniemy) i wówczas nie tracimy gwarancji. Zdjęcie mam jedynie takie 

- Załączniki
-
- drzwi.jpg (31.3 KiB) Przejrzano 6581 razy
Elegancko ze bedzie mozna dorobic
ze ja o tym nie slyszalam
dziękuję Antku za dobra informacje i zdjecie drzwi
) 

Ja mam na druga strone drzwi bo zmienili a Tobie nie?
drzwi zamontowane są poprawnie, zgodnie z planem 

Zamek dodatkowy to koszt ok. 600zł, montowany przez serwisanta drzwi na region nasz. Kwota mega wygórowana ale cóż, albo gwarancja i zamek przez fachowca, albo utrata gwarancji i zamek za 150-200zł wyższej klasy... Ogólnie po nowym roku robię regulacje drzwi z serwisem (zawiasy skrzypieć zaczynają) i wrzucam sam zamek, taki jaki będzie mi odpowiadał a nie takie jakie ma pan fachowiec przy sobie
ogólnie montaż zamka dodatkowego, to ok.30min roboty, w drzwiach jest miejsce, w futrynie również.

Cena z kosmosu
bo drzwi calych nie mozna wymienić na takie jakie bym chciała?

Wróć do „[Bud. B] (etap III) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”