iti pisze:No to się wydało...
Ale dzisiaj w skrzynce pocztowej znalazłem coś ciekawego:
Oczywiście promuję, bo to ten sam Pan, który jeszcze nie tak dawno pisał pisma do prezydenta JM, żeby ogólnodostępny, miejski parking, znajdujący się przy ul. Włodarczyka, obok starych i nowych osiedli, wydzierżawić Spółdzielni Mieszkaniowej Czyżyny, czyli żeby prawo do parkowania na nim mieli tylko jej mieszkańcyeve pisze:Poniżej pisma dot. tego tematu (kiedyś D89 je wrzucił), aczkolwiek pierwszego pisma SM nie udało mi się znaleźć. Może ktoś ma?
Więcej o tym w wątku SM Czyżyny chce prywatyzować miejskie miejsca postojowe na Włodarczyka, warto zapoznać się ze szczegółami.
Zdaje się, że promowana w liście Pani Dorota startuje z naszego osiedla do Rady Dzielnicy Czyżyny. Nie wiem czy to merytoryczne wsparcie, o którym mowa w liście odnosiło się też do opisanej powyżej sprawy, ale przyznam, że jako mieszkaniec nowego osiedla nie byłbym wielkim entuzjastą takiego rozwiązania
A Pani Dorota faktycznie jest naszą sąsiadką, choć zdaje się, że wcale nie taką bliską, bo mieszka przy... Wężyka (tak wynika z dokumentów w BIP). Ale oczywiście nie zakładam, że nie zna dobrze spraw istotnych dla mieszkańców okolicy ul. Orlińskiego
Ooo mój ulubiony pan Krzysztonek, który tak się oburza na nowe inwestycje w Czyżynach, a w swoim spocie dumnie prezentował nasze osiedle... A kiedy omieszkałam o tym wspomnieć przed październikowymi wyborami, to zarzucił mi, że go pomawiam.